Skip to main content

Ακαδημίες ΑΣΕΔ: Τη Δευτέρα (17/05) η επανέναρξη των προπονήσεων! Χρήσιμες πληροφορίες για την «ομαλή» επιστροφή των αθλητών στο Δαΐς…

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή μας στο γήπεδο έχει ήδη ξεκινήσει και η χαρά μας δεν περιγράφεται!!!!

Την προσεχή Δευτέρα (17/05) θα υποδεχτούμε ξανά στις αθλητικές μας εγκαταστάσεις τους αθλητες και τις αθλήτριες των Ακαδημιών του Συλλόγου μας!

Ήδη οι χώροι μας έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα ώστε να πληρούνται όλοι οι υγειονομικοί κανόνες. 

Ο Σύλλογος μας δίνοντας προτεραιότητα στην υγεία αλλά και στην ασφάλεια αθλητών,  προπονητών και διοικητικού προσωπικού, έχει ήδη λάβει κάθε σχετικό μέτρο όπως ορίζουν τα σχετικά πρωτόκολλα λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. 

Στην είσοδο των αθλητικών μας εγκαταστάσεων θα γίνεται καθημερινά θερμομέτρηση με τους αθλητές του Συλλόγου μας να επιδεικνύουν κάθε Δευτέρα και Πέμπτη τις ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ SELF TESTS (είναι οι βεβαιώσεις που προσκομίζονται και στα σχολεία δύο φορές την εβδομάδα) για να μπορούν να εισέρχονται στην εγκατάσταση.  

Η είσοδος και η έξοδος των αθλητών/τριων του ΑΣΕΔ θα γίνεται ΜΟΝΟ από την οδό Μεσογείων (είσοδος πολιτιστικού κέντρου Δαΐς) ενώ τα γραφεία των Ακαδημιών έχουν μεταφερθεί δίπλα από την είσοδο. 

Στην εγκατάσταση ΔΕΝ θα επιτρέπονται θεατές – γονείς και ο κάθε αθλητής θα έχει μαζί του δικό του αθλητικό εξοπλισμό (μπάλα, παγούρι με νερό, πετσέτα). Η χρήση της μάσκας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ σε όλους τους χώρους μας (εσωτερικούς και εξωτερικούς) και οι αθλητές μας θα μπορούν να την αφαιρούν μόνο κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Μετά την ολοκλήρωση της θα πρέπει και πάλι να τη φορούν για να εξέλθουν από την εγκατάσταση.  

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης θα πρέπει να τηρούνται οι αποστάσεις που θα ορίζονται από τον εκάστοτε προπονητή. Επιπλέον, ΔΕΝ θα γίνεται χρήση αποδυτηρίων και άλλων κοινόχρηστων χώρων. 

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνιση και μπορείτε να επικοινωνείτε και τηλεφωνικά με το γραφείο ακαδημιών του ΑΣΕ Δούκα (210 6186056, Ρούλα Στίγκα: 6973 382239, Βασίλης Καπερώνης: 6944621405). 

Καλη μας Αρχή!!!