Skip to main content

Ακαδημίες Μπάσκετ: “Red-Blue day” το περασμένο Σάββατο στο ΣΕΦ! Τα φιλικα του ΑΣΕ Δουκα με τον Ολυμπιακό και οι εμπειρίες των μικρών αθλητών!

Μια ημέρα γεμάτη φιλικές αναμετρήσεις και ξεχωριστές εμπειρίες ήταν για τους μικρούς αθλητες του ΑΣΕ Δούκα, το περασμένο Σάββατο.

Τα «μωρά» των Στάθη Κούκη, Παντελή Θωμά, Άγγελου Γκατζούλη και Κωνσταντίνου Μπιλάλη βρέθηκαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και έδωσαν μια σειρά φιλικών αγώνων με τα αντίστοιχα τμήματα του Ολυμπιακού.

15

13

Από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 16.30 το απόγευμα οι μικροί αθλητές απόλαυσαν το μπάσκετ κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο, τη στιγμή που οι προπονητές τους έβγαζαν τα δικά τους συμπεράσματα για την αγωνιστική τους κατάσταση λίγες μόλις εβδομάδες πριν από την επίσημη έναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

19

14

Ήταν μια ξεχωριστή ημέρα για όλους καθώς οι τα παιδιά του ΑΣΕΔ είχαν τη δυνατότητα όχι μόνο να επισκεφθούν το ΣΕΦ αλλά και να γνωρίσουν από κοντά τον «τίμιο γίγαντα» του Ελληνικού Μπάσκετ, Αργύρη Καμπούρη που με τις δυο εύστοχες βολές του κόντρα στη Σοβιετική Ένωση στο Ευρωμπάσκετ του 1987, έγραψε το τελικό 103-101 χαρίζοντας μια μεγαλοπρεπή επικράτηση στην Εθνική μας.

Μια νίκη που πέρασε στην ιστορία του αθληματος φέρνοντας στην Ελλάδα ένα χρυσό μετάλλιο και αφήνοντας παρακαταθήκη μια ομάδα – όνειρο που έγινε αμέσως η «επίσημη αγαπημένη» ολοκλήρου του Έθνους.

111

Τα τελευταία χρόνια, ο Αργύρης Καμπούρης έχει αναλάβει τον ρόλο του τεχνικού συμβούλου των τμημάτων υποδομής της ΚΑΕ Ολυμπιακός και έτσι το περασμένο Σάββατο ήταν παρών στις φιλικές αναμετρήσεις ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και τους «μπλε».

12

Οι παίκτες του ΑΣΕ Δούκα είχαν την ευκαιρία να τον συναντήσουν μιας και «σφύριξε» κάποια παιχνίδια ενώ μετά το τέλος των φιλικών έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του και να γνωρίσουν από κοντά έναν θρύλο του Ελληνικού μπάσκετ.

21

Τα φιλικά με τον Ολυμπιακό ήταν μόνο η αρχή για τους μικρούς αθλητές του ΑΣΕ Δούκα που βάζουν πλέον «πλώρη» για τις επόμενες εμπειρίες που θα τους χαρίσει το άθλημα που αγαπούν και έχουν επιλέξει να ασχοληθούν.

17