Skip to main content

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου ΑΣΕ Δούκα: Έβαλαν… γκολ στα Χριστούγεννα, σήκωσαν τρόπαια και γνώρισαν από κοντά τους Υπερ-πρωταθλητές…

Όταν το… παρόν του Ποδοσφαιρικού ΑΣΕΔ συνάντησε το… μέλλον οι ευχάριστες αναμνήσεις κυριάρχησαν!

Ένα ξεχωριστό απόγευμα περίμενε τους μικρούς αθλητές της ακαδημίας Ποδοσφαίρου του ΑΣΕ Δούκα. Λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς καθώς είχαν την ευκαιρία να γνωρίζουν από κοντά τρεις αθλητές της ανδρικής μας ομάδας.

Δημήτρης Καραβίδας, Δημήτρης Ζέρβας και Σπύρος Κονδυλάτος έχοντας μαζί τους τις κούπες του περσινού Πρωταθλήματος (2020-2021) και του Σουπερ Καπ (2020-2021) τους επισκέφθηκαν στην προπόνηση τους δίνοντας μια ξεχωριστή αθλητική νότα.

Οι μικροί αθλητές ενθουσιάστηκαν από την απρόσμενη συνάντηση και έκαναν τις ερωτήσεις τους στους Υπερ-πρωταθλητές οι οποίοι έπαιξαν μαζί τους, μοίρασαν αυτόγραφα και έδωσαν μετάλλια.

Τα δύο τρόπαια, όπως ήταν λογικό, ξετρέλαναν τα παιδιά τα οποία δεν δίστασαν να τα… σηκώσουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Η προπόνηση έκλεισε… γλυκά όπως απαιτούν οι γιορτινές ημέρες με τους μικρούς αθλητές να φεύγουν γεμάτοι αναμνήσεις που θα τους συντροφεύουν στα επόμενα ποδοσφαιρικά βήματα τους.