Skip to main content

Καράτε: Με πολύτιμες εμπειρίες και πέντε μετάλλια επέστρεψε η αποστολή του ΑΣΕΔ από το “Grand Prix” των Σκοπίων!

Το πρωί της Κυριακής 26/03 επέστρεψε η αποστολή της ομάδας Καράτε του Συλλόγου μας από τα Σκόπια έχοντας στις αποσκευές της πέντε μετάλλια και πολύτιμες αγωνιστικές εμπειρίες από τη συμμετοχή της στη διοργάνωση “Grand Prix” που διεξήχθη στις 25 Μαρτίου!!!

Ο sensei της ομάδας, Νίκος Δρακόπουλος, και οι 17 αθλητές της αγωνιστικής και προαγωνιστικής ομάδας που συμμετείχαν στους αγώνες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, σε διεθνείς αγώνες υψηλών απαιτήσεων στους οποίους έλαβαν μέρος συνολικά 653 αθλητές από 76 συλλόγους και 10 χώρες!

Ο ΑΣΕΔ κατάφερε να πανηγυρίσει δύο Χρυσά, δύο Αργυρά και ένα Χάλκινο Μετάλλιο με τους…

1. Γιώργο Σπαθούλα (χρυσό μετάλλιο)

2. Κωνσταντίνο Γαλάνη (χρυσό μετάλλιο)

3. Αχιλλέα Χριστοδούλου (ασημένιο μετάλλιο)  

4. Κλειώ Χατζηνικολάου (ασημένιο μετάλλιο)   

5. Ελένη Αναγνωστοπούλου (χάλκινο μετάλλιο

Από την δική του πλευρά, ο Γενικός Αρχηγός του τμήματος, Σπύρος Δρακόπουλος, δήλωσε χαρακτηριστικά: “Ήταν η πρώτη διεθνής εμπειρία των καρατέκα του ΑΣΕ Δούκα και ήταν μόνο η αρχή…” ενώ στη συνέχεια ευχαρίστησε θερμά τους τους γονείς των αθλητών και αθλητριών που συνόδευσαν την αποστολή και στήριξαν την ομάδα.

Επιπλέον, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και το εξαιρετικό δίδυμο των οδηγών της αποστολής, Κώστα και Χρήστο Κληρονόμο, για την ασφάλεια του ταξιδιού αλλά και την άψογη συνεργασία τους!

Η διοίκηση του Συλλόγου μας συγχαίρει το τμήμα του Καράτε για τις διακρίσεις που σημείωσε αλλά και τη συνολική παρουσία του στη διοργάνωση…