Skip to main content

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις Ακαδημίες του ΑΣΕΔ… Γίνε “κυρίαρχος του παιχνιδιού” με ασφάλεια!

Ήλθε η ώρα να βγάλουμε «κόκκινη κάρτα» στον κορoνοϊό και να ανακαλύψουμε την χαρά του παιχνιδιού και τα οφέλη του αθλητισμού ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!

Οι Ακαδημίες του ΑΣΕΔ είναι φέτος περισσότερο προετοιμασμένες από ποτέ για να υποδεχτούν τα παιδιά που επιθυμούν να γίνουν μέλος της μεγάλης αθλητικής οικογένειας του Συλλόγου.

Με βασικές αναπροσαρμογές στα προπονητικά προγράμματα για να αποφεύγεται η συνάθροιση πολλών ατόμων, με αυστηρή τήρηση των κανόνων προφύλαξης και ασφαλείας που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ για τον COVID-19  οι σύγχρονες αθλητικές ακαδημίες του ΑΣΕ Δούκα ανοίγουν κι εφέτος τις πύλες τους.

Οι εγγραφές και επανεγγραφές σε όλα τα αθλητικά τμήματα του ΑΣΕ Δούκα για την περίοδο 2020-2021 ξεκίνησαν και θα πραγματοποιούνται καθημερινά (13.00 – 19.00) στο αθλητικό κέντρο Δαϊς ενώ η έναρξη των προπονήσεων έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020. Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που προκάλεσε η πανδημία και στο πλαίσιο του έγκαιρου προγραμματισμού που απαιτείται οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να φροντίσουν εγκαίρως για τις εγγραφές τους.

Ο ΑΣΕΔ διαθέτει αναπτυξιακά τμήματα στα αθλήματα: Χάντμπολ, Μπάσκετ, Ποδόσφαιρο 5Χ5, Στίβου, Καράτε, Βόλεϊ, Τένις, Μπάντμιντον και Κολύμβηση, ενώ τα παιδιά ηλικίας 3 έως 6 ετών μπορούν να ανακαλύψουν τον κόσμο των σπορ μέσω του καινοτόμου προγράμματος Junior Multi Sport, μαθαίνοντας πρωτίστως να αγαπούν τον αθλητισμό.

Οι προπονήσεις γίνονται στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Δαϊς σε ολιγομελή τμήματα, με τη δυνατότητα παράλληλων προπονήσεων για άτομα διαφορετικών ηλικιών και σε διαφορετικά αθλήματα, ώστε να διευκολύνεται η συμμετοχή παιδιών της ίδιας οικογένειας.

Η επιτυχία των ακαδημιών του ΑΣΕΔ είναι αποτέλεσμα της συνεχούς βελτίωσης και εξέλιξης των προπονητικών προγραμμάτων τα οποία στηρίζονται σε τέσσερις βασικούς πυλώνες:

– Κάθε παιδί είναι ξεχωριστό

– Εξειδικευμένοι, έμπειροι και ειδικά καταρτισμένοι προπονητές

– Υψηλών προδιαγραφών, ασφαλείς και σύγχρονοι χώροι άθλησης

– Ενημερωμένοι Γονείς.

Σκοπός των ακαδημιών είναι η προαγωγή της υγείας και της φυσικής ευεξίας, η οργανωμένη άθληση και ψυχαγωγία, η καλλιέργεια ομαδικού πνεύματος και αυτοπεποίθησης, η ανάπτυξη δεξιοτήτων, κ.α. Γι’ αυτό και οι ακαδημίες του ΑΣΕΔ εστιάζουν στην πολύπλευρη ανάπτυξη των παιδιών με σεβασμό στην ατομικότητα και με συνεχείς αξιολογήσεις για την ανάδειξη των ικανοτήτων τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 210 6186056 (γραφείο ακαδημιών ΑΣΕΔ, 13.00-19.00), ή μπορείτε να ενημερωθείτε και από την επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου.

Η οικογένεια του ΑΣΕ Δούκα σας ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη σας και υπόσχεται πως για ακόμη μία αθλητική χρονιά θα φανεί αντάξια των προσδοκιών σας, διασφαλίζοντας πρωτίστως την ασφάλεια των παιδιών!