Skip to main content

Ακαδημίες: Επιτέλους, επιστροφή στη δράση!!!

Μετά από περίπου επτά μήνες απόλυτης μοναξιάς, οι αθλητικές μας εγκαταστάσεις ξαναζωντάνεψαν καθώς από χθες (17/05), οι ακαδημίες του Συλλόγου μας επαναλειτουργούν και υποδέχονται με χαρά τους μικρούς αθλητές του ΑΣΕΔ στα αγαπημένα τους αθλήματα!!!

Πρόκειται για μια στροφή στην «κανονικότητα» που όλοι επιζητούμε αλλά και όλοι οφείλουμε να προστατεύσουμε τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει ορίσει η πολιτεία.

Όπως και να χει, αθλητές και προπονητές επιστρέφουν στον φυσικό τους χώρο, τα γήπεδα αποκτούν χρώματα και φωνές, ο χαρακτηριστικός ήχος της μπάλας επιστρέφει στη ζωή μας!!!

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προπονήσεις των ακαδημιών του Συλλόγου μας διεξάγονται στις καθιερωμένες ώρες και μέρες – βάσει του αρχικού ετήσιου προγράμματος 2020/2021 – και πραγματοποιούνται στα ανοικτά γήπεδα, τουλάχιστον όσο ο καιρός το επιτρέπει…

Το πρώτο διάστημα, οι ασκήσεις θα είναι περισσότερο ατομικές και θα αφορούν στην φυσική κατάσταση και τεχνική των μικρών αθλητών ενώ τα τμήματα είναι χωρισμένα σε μικρά γκρουπ έως δέκα παιδιά. Πάντως, τα πρώτα μηνύματα συμμετοχής είναι μάλλον εντυπωσιακά με την πλειοψηφία των μικρών αθλητών να δίνει το “παρών” στην πρώτη ημέρα της επανεκκίνησης αποδεικνύοντας πόσο πολύ έλειψε από τη ζωή τους ο αθλητισμός…

Οι ακαδημίες μας θα λειτουργήσουν κανονικά μέχρι τις 15 Ιουλίου ενώ εξετάζεται να δοθεί η δυνατότητα συνέχισης των προπονήσεων μέχρι και το τέλος του μήνα στα τμήματα που δηλώσουν ενδιαφέρον.

Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Ακαδημιών του ΑΣΕΔ (Ρούλα Στίγκα, Βασίλης Καπερώνης, τηλ. 210 6186056).

Καλή αρχή σε όλους!!!