Skip to main content

Μια βραδιά αφιερωμένη στους Χορηγούς του ΑΣΕ Δούκα…

Μια όμορφη βραδιά με άφθονο κέφι και ανταλλαγή απόψεων για τον αθλητισμό διοργάνωσε η διοίκηση του ΑΣΕΔ σε συνεργασία με το τμήμα επικοινωνίας των Εκπαιδευτηρίων Δούκα την Τρίτη 17/12.

Πιστός στη φιλοσοφία του για οικογενειακό κλίμα σε όλα τα επίπεδα, ο Δούκας ετοίμασε μια ζεστή και ξεχωριστή εκδήλωση στο «The Dalliance House» στην Κηφισιά, προκειμένου να ευχαριστήσει τους επιχειρηματίες που τόσα χρόνια στέκονται στο πλευρό της ομάδας και παράλληλα να τους δώσει τη δυνατότητα να γνωριστούν μεταξύ τους.

Με τον τρόπο αυτό ο πρόεδρος του ΑΣΕΔ, Κωστής Δούκας, και τα μέλη της διοίκησης ευχαρίστησαν όλους όσοι βρίσκονται δίπλα στις ομάδες τη φετινή σεζόν ενώ παράλληλα διατράνωσαν το πνεύμα εκτίμησης στο πλαίσιο μιας αγαστής συνεργασίας, που αποτελούν και τα συστατικά της επιτυχίας!

Ο ΑΣΕΔ με συνεχή προσπάθεια αποτελεί πρότυπο ανάπτυξης, άθλησης και λειτουργίας σε όλους τους τομείς και αυτό αναγνωρίζεται και από τους χορηγούς και τους υποστηρικτές του Συλλόγου.

Και αυτό δεν είναι τυχαίο καθώς η υποστήριξη των φιλάθλων, η αγωνιστική παρουσία των ομάδων, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις αλλά και η σταθερή υποστήριξη της διοίκησης, δημιουργούν ένα μοναδικό περιβάλλον για συνεργασία με επιχειρήσεις οι οποίες επιλέγουν να πρωταγωνιστούν.

Η στήριξη τους άλλωστε είναι πολύτιμη και βοηθάει τον ΑΣΕΔ να συνεχίζει να επενδύει σε όλα τα επίπεδα και να εξελίσσεται.

Τους εκλεκτούς καλεσμένους υποδέχτηκαν στο «The Dalliance House» ο πρόεδρος του ΑΣΕΔ, Κωστής Δούκας, τα μέλη της διοίκησης και οι γενικοί αρχηγοί των τμημάτων και παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των εταιριών A&G, Wurth, Vassileiou, Cosmote, BP, BULL’S EYE, CACAYIAS, Marley, IMAGIN, GSA, και SAMSUNG.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Γενική Διευθύντρια των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, κα Ελένη Δούκα και οι εκπρόσωποι των Εκπαιδευτηρίων, Θωμάς Αγγελόπουλος, Αντώνης Ψύρης, Πάνος Δότσιος, Τέρρυ Ραΐση, Λεωνίδας Κοτσιφάκος. Παραβρέθηκαν επίσης γονείς των Εκπαιδευτηρίων Δούκα που στηρίζουν την προσπάθεια του Συλλόγου.

Το κλίμα ήταν υπέροχο, η ατμόσφαιρα γιορτινή και όλοι φυσικά ανανέωσαν το ραντεβού τους στα γήπεδα για να συνεχίσουν να υποστηρίζουν έμπρακτα τις ομάδες μας.