Skip to main content

Παιδικά Προγράμματα ΑΣΕ Δούκα και Δαΐς: Μπες στο… παιχνίδι!

Οι ακαδημίες του ΑΣΕΔ είναι κι εφέτος έτοιμες να κάνουν… παιχνίδι! Με ιδιαίτερη χαρά και ανυπομονησία ανακοινώνουμε την έναρξη των εγγραφών και επανεγγραφών σε όλα τα αθλητικά τμήματα του ΑΣΕ Δούκα για την περίοδο 2023-2024 υποσχόμενοι μία ακόμη συναρπαστική χρονιά, γεμάτη νέες εμπειρίες και συγκινήσεις.

Στις ακαδημίες του ΑΣΕΔ, τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι καλλιεργούν αθλητική συνείδηση, διαμορφώνουν τον χαρακτήρα τους, μαθαίνουν να αποκτούν υπομονή, επιμονή, τόλμη και πειθαρχία.

Τα παιδικά προγράμματα του ΑΣΕΔ και του Αθλητικού Κέντρου Δαΐς είναι έτοιμα να υποδεχτούν τα παιδιά που επιθυμούν να γίνουν μέλος της μεγάλης αθλητικής οικογένειας του Συλλόγου!

Οι εγγραφές και επανεγγραφές θα πραγματοποιούνται καθημερινά (13.00 – 19.30) στο αθλητικό κέντρο Δαϊς ενώ η έναρξη των προπονήσεων έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023!

Ο ΑΣΕΔ και το Δαΐς διαθέτουν αναπτυξιακά τμήματα στα αθλήματα: Χάντμπολ, Μπάσκετ, Ποδόσφαιρο 5Χ5, Στίβου, Καράτε, Βόλεϊ, Τένις, Γυμναστική για όλους (διαχείριση ΑΣΕΔ), Κολύμβηση και Παιδικό χορό (διαχείριση Δαΐς), ενώ τα παιδιά ηλικίας 3 έως 6 ετών μπορούν να ανακαλύψουν τον κόσμο των σπορ μέσω του καινοτόμου προγράμματος Junior Multi Sport (διαχείριση ΑΣΕΔ), μαθαίνοντας πρωτίστως να αγαπούν τον αθλητισμό.

Έμπειροι και καταρτισμένοι προπονητές, χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους προπόνησης εστιάζουν στην αθλητική βελτίωση των παιδιών, την οργανωμένη άθληση και ψυχαγωγία, καλλιεργώντας παράλληλα ομαδικό πνεύμα και το «ευ αγωνίζεσθαι».

Οι προπονήσεις γίνονται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Δαϊς και τα ανοιχτά γήπεδα των Εκπαιδευτήριών Δούκα, σε ολιγομελή τμήματα, με τη δυνατότητα παράλληλων προπονήσεων για άτομα διαφορετικών ηλικιών και σε διαφορετικά αθλήματα, ώστε να διευκολύνεται η συμμετοχή παιδιών της ίδιας οικογένειας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 210 6186056 (γραφείο ακαδημιών ΑΣΕΔ, Ρούλα Στίγκα – Βασίλης Καπερώνης, το διάστημα 13.00-19.30 και Γραμματεία Δαΐς 210 6186050, το διάστημα 16.00-23.30), ή μπορείτε να ενημερωθείτε και από την επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου (www.ased.gr).

Έλα στην «οικογένεια» του ΑΣΕ Δούκα, Έλα στην Ακαδημία των Πρωταθλητών!