Skip to main content

Μπάσκετ Ανδρών: Πρεμιέρα για τον ΑΣΕ Δούκα στη National League 2. Την Κυριακή (6/10, 17.00) υποδέχεται την Ηλιούπολη στο Δαΐς…

Στο… κατώφλι της νέας αγωνιστικής περιόδου βρίσκεται ο Μπασκετικός ΑΣΕΔ. Το πρωτάθλημα της National League 2 ξεκινά την προσεχή Κυριακή (6/10, 17.00) με τους «μπλε» να αντιμετωπίζουν την Ηλιούπολη, στο Αθλητικό Κέντρο Δαΐς (χωρίς παρουσία θεατών). Η ομάδα μπορεί να ταλανίζεται το τελευταίο διάστημα από κάποιους τραυματισμούς ωστόσο άπαντες θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.

Μιλώντας για την πρεμιέρα κόντρα στην Ηλιούπολη, ο έμπειρος Άλκης Παππας τόνισε: «Αρχικά εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν με υγεία πάνω από όλα! Την Κυριακή ξεκινάμε τις επίσημες αγωνιστικές μας υποχρεώσεις κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα που έχει στο ρόστερ της έμπειρους παίκτες. Εμείς από την πλευρά μας αντιμετωπίζουμε κάποιες σημαντικές απουσίες αφού οι τραυματισμοί των Ξύδα και Καραϊσκου μας δημιουργούν προβλήματα τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο κι στον τρόπο της προπόνησης μας, ωστόσο αυτά είναι μέσα στον αθλητισμό, οπότε πρέπει να τα ξεπεράσουμε και να κοιτάξουμε μπροστά. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα και έχουμε δουλέψει πολύ για αυτό».

ΤΖΑΜΠΟΛ ΣΤΙΣ 17.00 ΣΤΟ ΔΑΪΣ

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της πρεμιέρας έχουν ως εξής:

3ος Όμιλος

Κυριακή 6/10

Π. Σαλπέας 17.00 Πορφύρας-Μανδραϊκός Αντωνιάδης-Βαλουξής-Δογάνης (Δήμου)

Δαϊς 17.00 ΑΣΕ Δούκα-Ηλιούπολη Κούλης Χ.-Αναστασόπουλος Β.-Οικονόμου (Θωμάς)

Διώνης 13.00 Πικέρμι-Πανναξιακός Καλογερόπουλος-Γκαραβέλλος-Κατσούγκρης (Σταθούλης)

Πλάτων Νίκαιας 17.00 Ιωνικός Ν.-ΚΑΟ Μελισσίων Σιδέρης-Κούλης Κ.-Τύρμπας (Κυριόγλου)

Ζωγράφου 17.00 ΕΦΑΟ Ζωγράφου-Εργοτέλης  Σκουλαρίκης-Μυζίκας-Πουλάκης (Φαλούκας)

Ρεπό: ΑΟ Πεύκης