Skip to main content

Γραφείο Α.Σ.Ε.Δ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, με τις κατευθύνσεις που δίνει, τις αποφάσεις που παίρνει και τη συνολική του λειτουργία σε επίπεδο προγραμματισμού / στρατηγικής, έχει ανάγκη από ένα μηχανισμό άμεσης εφαρμογής και υλοποίησης αυτών.

Χρειάζεται ένα μηχανισμό ελέγχου, διεκπεραίωσης, οργάνωσης σε όλα τα επίπεδα, σωστής διαχείρισης και αποτελεσματικής επικοινωνίας με όλους τους υπόλοιπους φορείς και παράγοντες που σχετίζονται με το Σύλλογο (αθλητές, προπονητές, μέλη, ομάδες, ομοσπονδίες, ΜΜΕ, κτλ.).

Γραφείο Α.Σ.Ε.Δ.

Ο μηχανισμός αυτός είναι το «Γραφείο του ΑΣΕΔ», στεγάζεται στον όροφο -1 του Αθλητικού κέντρου Δαΐς και αριθμεί πέντε (5) διοικητικά μέλη και τον Υπέυθυνο Ασφαλείας Αγώνων όπου ασχολούνται καθημερινά με όλες τις παραπάνω λειτουργίες, με μοναδικό σκοπό την εύρυθμη λειτουργία όλων των αγωνιστικών και προαγωνιστικών τμημάτων (ακαδημίες) του Συλλόγου: Χάντμπολ, μπάσκετ, ποδοσφαίρου σάλας, καράτε, γενικής γυμναστικής, μπάντμιντον και στίβου.

Παράλληλα, οργανώνει και διοικεί μαζί με το τμήμα Φυσικής Αγωγής των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, δύο από τα σημαντικότερα αθλητικά προγράμματα των Εκπαιδευτηρίων: το Αθλητικό Απόγευμα και τις Εκδρομές Περιπέτειας και Σκι.

Σας παρουσιάζουμε τα μέλη του Γραφείου

Απόστολος Κατσαρός

Απόστολος Κατσαρός

Διευθυντής

Στον ΑΣΕΔ από το 2004
Θεόδωρος Γιατράς

Θεόδωρος Γιατράς

Υποδιευθυντής & Γραφείο Τύπου

Στον ΑΣΕΔ από το 2002
Αγγελική Καρποντίνη

Αγγελική Καρποντίνη

Υπεύθυνη Γραμματείας

Στον ΑΣΕΔ από το 1999
Ρούλα Στίγκα

Ρούλα Στίγκα

Υπέυθυνη Ακαδημιών & Γραφείο Τύπου

Στον ΑΣΕΔ από το 2016
Βασίλης Καπερώνης

Βασίλης Καπερώνης

Υπέυθυνος Λειτουργίας Ακαδημιών

Στον ΑΣΕΔ από το 2018
Νικόλας Τασσόπουλος

Νικόλας Τασσόπουλος

Υπεύθυνος Ασφαλείας Αγώνων

Στον ΑΣΕΔ από το 2003