Skip to main content

Ακαδημίες Μπάσκετ: Πρόκριση στη Β’ φάση για τους Παμπαίδες β΄του ΑΣΕ Δούκα και ντέρμπι με την Τριπλή Κορώνα…

Το εισιτήριο για την Β’ φάση του Τουρνουά Παμπαίδων Β’ πήρε η ομάδα του ΑΣΕ Δούκα. Με δώδεκα νίκες και μόλις δύο ήττες, ο Κώστας Αγγέλου και οι παίκτες του τερμάτισαν στη 2η θέση του 5ου ομίλου της ΕΣΚΑ.

Έχοντας την καλύτερη άμυνα και την τρίτη καλύτερη επίθεση στον όμιλο τους, οι “μπλε” κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση και την προσεχή Κυριακή (10/02, ώρα 11.45) θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Τριπλή Κορώνα (τερμάτισε 1η στον 10ο όμιλο) διεκδικώντας μέχρι τέλους το εισιτήριο για την Γ’ Φάση.

Οι αγώνες από εδώ και στο εξής είναι νοκ άουτ για αυτό και μοναδικός στόχος του ΑΣΕ Δούκα είναι να κάνει την υπέρβαση και να μπορέσει να πάρει τη νίκη κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

pampadies-b-aggelou-.jpg

Προπονητής της ομάδας είναι ο Κώστας Αγγέλου με έφορο τον Νίκο Δρούμπαλη.

Το ρόστερ της ομάδας απαρτίζουν οι εξής παίκτες: Κίμων Βουρκουτιώτης, Βασίλης Βογιατζόγλου, Αλέξανδρος Μπίνος, Γιώργος Μητσέας, Γιώργος Δρούμπαλης, Γιώργος Τσάσης, Παναγιώτης Ζιούλης, Αναστάσης Λιόγας, Γιώργος Κυριακίδης, Θοδωρής Τσουμπός, Σωτηρης Γεωργιόπουλος, Ερμής Μπονέλης, Ανδρέας Αρβανίτης, Δημήτρης Τασιούλας, Δημήτρης Κορμάς, Στέφανος Νεμπής.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Β’ Φάσης έχει ως εξής:

β' φαση προγραμμα