Skip to main content

Κάρτες Διαρκείας ΑΣΕΔ 2024/2025, κυκλοφορούν από τη Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου!

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024 τίθενται σε κυκλοφορία τα Εισιτήρια Διαρκείας του ΑΣΕΔ για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο κάτοχος του θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί όλους τους φετινούς εντός έδρας αγώνες του ΑΣΕΔ στο Δαΐς, σε:

  • Χάντμπολ Ανδρών (Handball Premier & Κύπελλο Ελλάδος)
  • Μπάσκετ Ανδρών (Γ’ Εθνική Κατηγορία & Κύπελλο Ελλάδος)
  • Ποδόσφαιρο Σάλας Ανδρών (Futsal Super League & Κύπελλο Ελλάδας)

Το κόστος του εισιτηρίου διαρκείας ανέρχεται στα 50 ευρώ και μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα γραφεία του Συλλόγου μας (Αθλητικό κέντρο Δαΐς, όροφος -1, τηλ. 210 6186056) τις καθημερινές από τις 10:00 ως τις 19:00, τα σαββατοκύριακα από τους υπευθύνους των ακαδημιών (Ρούλα Στίγκα, Βασίλης Καπερώνης) από τις 09:30 ως τις 13:00, καθώς και την ημέρα των αγώνων από το εκδοτήριο του γηπέδου.

Θυμίζουμε ότι για όλους τους εντός έδρας αγώνες των τριών ανδρικών τμημάτων του Συλλόγου μας υπάρχει εισιτήριο εισόδου αξίας 5 ευρώ.

Προσφορά 2 εισιτήρια στην τιμή του 1 μέχρι τις 12 Οκτωβρίου!

Αποκλειστικά για το διάστημα 2 Σεπτεμβρίου – 12 Οκτωβρίου 2024, οι φίλοι του ΑΣΕΔ θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν δύο εισιτήρια διαρκείας στην τιμή του ενός!

Προμηθευτείτε άμεσα το εισιτήριο διαρκείας σας και γίνεται συμμέτοχοι στην φετινή προσπάθεια του ΑΣΕΔ, σε μια σεζόν που οι ομάδες μας υπόσχονται νίκες & μεγάλες συγκινήσεις σε τρία πρωταθλήματα που αναμένονται…συγκλονιστικά!!!

Καλή Αγωνιστική Χρονιά!!!
Με εκτίμηση,
Γιατράς Θεόδωρος
Υπεύθυνος Διαχείρισης Εισιτηρίων ΑΣΕΔ