Skip to main content

Μπάσκετ Ανδρών: Ο ΑΣΕ Δούκα υποδέχεται την Κυριακή (20/10, 17.00) τον ΚΑΟ Μελισσίων με στόχο την πρώτη νίκη στη National League 2…

Αποφασισμένος να πετύχει την πρώτη του νίκη στη φετινή National League 2 είναι ο ΑΣΕ Δούκα που την προσεχή Κυριακή (20/10) στις 17.00 θα υποδεχτεί τον ΚΑΟ Μελισσίων, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Γιώργου Κατσαρέλια προέρχεται από δύο ήττες με Ηλιούπολη και Πανναξιακό και θέλει πάση θυσία τους δύο βαθμούς για να μπει σε «τροχιά» νικηφόρων αποτελεσμάτων, κόντρα σε έναν αντίπαλο με τον οποίο αναμετρήθηκε στις αρχές του Σεπτέμβρη, για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο αθλητής των «μπλε», Βαγγέλης Γιαννουλάκης, στις δηλώσεις του για τον αγώνα της Κυριακής τόνισε: «Το ματς της Κυριακής είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς καθώς θέλουμε να πάρουμε τη πρώτη μας νίκη, στο πρωτάθλημα. Αντίπαλος μας, όπως και στο πρώτο παιχνίδι του κυπέλλου, είναι ο ΚΑΟ Μελισσίων. Μια πολύ καλή ομάδα  που πιέζει και τρέχει το γήπεδο. Από πλευράς μας, καλούμαστε να αφήσουμε κάθε εμπόδιο που έχει σταθεί στο δρόμο μας πίσω, να βγάλουμε όλη τη προσπάθεια και τη σκληρή δουλειά  που έχουμε αφιερώσει μέχρι τώρα μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να δώσουμε το 100% παλεύοντας σε κάθε φάση προκειμένου να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να το κάνουμε αυτό από το να το κάνουμε στην έδρα μας. Εύχομαι καλή επιτυχία με υγεία και στις δύο ομάδες».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το παιχνίδι του Δούκα με τον ΚΑΟ Μελισσίων θα πραγματοποιηθεί στο Αθλητικό Κέντρο Δαΐς, χωρίς παρουσία θεατών, με το τζάμπολ να έχει προγραμματιστεί για τις 5 το απόγευμα.