Skip to main content

Μπάσκετ Ανδρών: Πρεμιέρα κόντρα στον Πανναξιακό την Κυριακή (22/10, 13.00) για τον ΑΣΕ Δούκα…

Το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής (2ος Όμιλος) ξεκινά την προσεχή Κυριακή(22/10) για τον ΑΣΕ Δούκα, ο οποίος θα υποδεχτεί στις 13.00 τον Πανναξιακό, στο Αθλητικό κέντρο Δαΐς. Ο Γιώργος Γιαννακόπουλος και οι παίκτες του μετά την αξιόλογη πορεία που έκαναν στο Κύπελλο θέλουν να έχουν ανάλογη συνέχεια και στο πρωτάθλημα και να μπουν με το… δεξί!

Ο αρχηγός των «μπλε», Παντελής Κοψιάς μίλησε για τη συμμετοχή του Δούκα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Πανναξιακό καθώς και για τον φετινό στόχο της ομάδας: «Ξεκινάει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα τη Κυριακή όπου κάθε αγώνας είναι ένας ξεχωριστός στόχος στη προσπάθεια της ομάδας να πρωταγωνιστήσει. Στην αναμέτρηση με τον Πανναξιακό, πρέπει να εκμεταλλευτούμε και να βγάλουμε στο γήπεδο την ενέργεια και το πάθος που έχουμε σαν ομάδα και να ακολουθήσουμε το πλάνο που έχουμε δουλέψει στη προπόνηση. Παίζουμε με μια έμπειρη και καλή ομάδα και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα υπάρξουν διάφορα συναισθήματα τα οποία πρέπει να τα διαχειριστούμε με ηρεμία και να βγει στο γήπεδο το καλό κλίμα και η προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί καθημερινά στο γήπεδο».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το τζάμπολ του αγώνα της Κυριακής έχει προγραμματιστεί για τις 13.00 για να μπορέσει η ομάδα της Νάξου να επιστρέψει στο νησί αναλυτικά τα ματς της πρεμιέρας και οι διαιτητές έχουν ως εξής: 

Γ’ Εθνική ( 2ος Όμιλος)

Κυριακή 22/10

Δαϊς 13.00 Δούκας-Πανναξιακός Χατζημάρκος-Λιόνας-Μπολάνο (Κουλούρης)

Εσπέρου 17.00 Ίκαρος Καλλιθέας-Πέρα Ευφραιμίδης-Γεωργόπουλος-Αντωνέλου (Δραμεσιώτης)

Α. Δασκαλάκης 17.00 Ελευσίνα-Πικέρμι Λεβεντάκος-Τζιμινίδης-Μπερέτσος (Παπάντος)

Αντ. Φώτσης 19.00 Ηλυσιακός-ΚΑΠ Ραπτογιάννης-Χρόνης-Ψύχας (Ζουμπούλης)

Κορίνθου 17.00 ΚΑΟΚ Παλαίμων-Κρόνος Αγ. Δημητρίου Χαϊνά-Τσάλας-Νικολιάς (Μονάντερας)

Ρεπό: Αργοναύτης Τρίγλιας