Skip to main content

Μπάσκετ Ανδρών: Πρεμιέρα των ημιτελικών κόντρα στο Πικέρμι για τον ΑΣΕ Δούκα. Την Κυριακή (21/4) στις 17.00 το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας…

Στη μάχη των ημιτελικών του 2ου Ομίλου στη National League 2 ρίχνεται ο ΑΣΕ Δούκα που την προσεχή Κυριακή (21/4) θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΑΕ Πικερμίου.

Οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά και στις μεταξύ τους αναμετρήσεις στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος μετρούν από μια νίκη. Μέσα στο Δαΐς, στον α’ γύρο, ο Σύλλογος των Εκπαιδευτηρίων είχε γνωρίσει την ήττα με 77-69 ενώ στο Πικέρμι είχε αποδράσει με τη νίκη (81-75).

Τα προβλήματα τραυματισμών και ιώσεων μπορεί να ταλανίζουν τους «μπλε» τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο άπαντες είναι έτοιμοι και αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να «σπάσουν» τη έδρα του αντιπάλου και να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης στους τελικούς.

ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ: “ΝΑ ΦΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ”

Ο προπονητής του Δούκα, Γιάννης Αβραμίδης, μιλώντας για την αναμέτρηση της Κυριακής, επεσήμανε: «Ξεκινάμε μια σειρά αγώνων απέναντι σε μια ομάδα πάρα πολύ καλή με την οποία ισοβαθμήσαμε στην κανονική περίοδο και για ένα καλάθι στην ουσία χάσαμε την δεύτερη θέση. Σκοπός μας ουσιαστικά είναι και αυτός. Να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών που εμείς οι ίδιοι δημιουργήσαμε. Αντάξιοι των ικανοτήτων μας που μας έχουν φέρει ως εδώ και του οράματος που έχει ο καθένας μας ξεχωριστά και όλοι μαζί για τη φετινή σεζόν. Δεν είμαστε στην καλύτερη κατάσταση από πλευράς υγείας αρκετών βασικών μας παικτών, αλλά αυτά οφείλουμε να τα ξεχάσουμε όταν θα μπούμε στο γήπεδο.  Οφείλουμε στους εαυτούς μας να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο και να διεκδικήσουμε μέσα στο γήπεδο ό,τι μας αναλογεί».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ 1ων ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ

Το τζάμπολ του 1ου ημιτελικού με το Πικέρμι έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή (21/4) στις 5 το απόγευμα. Στο δεύτερο ζευγάρι των ημιτελικών, ο Ηλυσιακός θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας τον Παναξιακό. Αναλυτικά το πρόγραμμα στον 2ο Όμιλο της National League 2 έχει ως εξής:

Κυριακή 21 Απριλίου 2024

2ος Όμιλος

Αντ. Φώτσης 17.00 Ηλυσιακός-Πανναξιακός Αγγελής-Καραμπιτσάκος-Σπυρόπουλος Αντ. (Παλάτος)

Διώνης 17.00 Πικέρμι-ΑΣΕ Δούκα Ναστούλης-Ανδρεόπουλος-Αλεξόπουλος Χρ. (Λιμνιάτης)