Skip to main content

Ποδόσφαιρο Σάλας Ανδρών: ΑΣΕΔ – ΑΕΚ 4-2 στον πρώτο τελικό της σειράς και προβάδισμα τίτλου (1-0 νίκες) για τους πρωταθλητές!

Σπουδαία νίκη με σκορ 4-2 σημείωσε το βράδυ της Τρίτης 2/5 η ανδρική ομάδα futsal του Συλλόγου μας κόντρα στην ΑΕΚ, στον πρώτο τελικό της Futsal SuperLleague!!!

Το ματς διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο του Λαυρίου με τους αθλητές του Γιάννη Μοστριού να πραγματοποιούν εξαιρετική εμφάνιση και πλέον να προηγούνται με 1-0 νίκες των “κιτρινόμαυρων” μπαίνοντας με ιδανικό τρόπο στη σειρά των τελικών (θυμίζουμε ότι ο τίτλος κρίνεται στις τρεις νίκες).

Ο ΑΣΕΔ ήταν κυριαρχικός στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, επέβαλε από την αρχή το ρυθμό του και κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 στο ημίχρονο σκοράροντας με τον Pereira στο 4′ (δυνατό διαγώνιο σουτ στην αριστερή γωνία του Θεοφίλου) και τον Vinicious στο 16′ (με κοντινή προβολή) ενώ παράλληλα δημιούργησε και έχασε στο διάστημα αυτό σωρεία κλασικών ευκαιριών για να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τον δείκτη του σκορ…

Ωστόσο, ο αντίπαλος τερματοφύλακας και η αστοχία στην τελική προσπάθεια δεν το επέτρεψαν…

Στην επανάληψη η εικόνα του τελικού παρέμεινε ίδια, με τους “μπλε” να κυριαρχούν στο παρκέ και να διαμορφώνουν άμεσα το σκορ σε 4-0 στο 25′ έπειτα από ισάριθμα τέρματα και πάλι των Pereira (έπαιξε ιδανικά το 1-2 με τον Τσίνα σε γρήγορη αντεπίθεση σκοράροντας εξ επαφής στο 21′) και Vinicious (με κοντινή προβολή στο 25′)!

Από εκείνο το σημείο και μετά, οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με πέμπτο παίκτη γηπέδου στη θέση του τερματοφύλακα προσπαθώντας να πιέσουν, να σκοράρουν και να ξαναμπούν στο ματς… Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κερδίσουν ένα πέναλτυ στο 30′ με το οποίο μείωσαν το σκορ σε 4-1 ενώ στα 01:18 για τη λήξη σημείωσαν και το δεύτερο γκολ τους με μακρινό σουτ του Estevao dos Santos (ύστερα από λάθος κοντρόλ του Vinicious στο κέντρο του γηπέδου) διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.

Ήταν μια καθαρή και άνετη επικράτηση των “μπλε” κόντρα στους “κιτρινόμαυρους” η οποία φέρνει μπροστά τους πρώτους με 1-0 νίκες ενώ η σειρά των τελικών μεταφέρεται πλέον στο κλειστό του Καματερού (έδρα της ΑΕΚ), το προσεχές Σάββατο.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί η εξαιρετική απόδοση του τερματοφύλακα της ομάδας μας, Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, ο οποίος κάλυψε επάξια το κενό του τραυματία Ζέρβα (πρόβλημα στο ισχύο, μάλλον θα χάσει και τον δεύτερο τελικό) βάζοντας τέλος με σωστές επεμβάσεις σε αρκετά σουτ και επιθετικές ενέργειες των φιλοξενουμένων!

Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μας!!!