Skip to main content

Ποδόσφαιρο Σάλας Ανδρών: ΑΣΕΔ – Παναθηναϊκός 5-2 και 3-0 νίκες για τους “μπλε” οι οποίοι προκρίθηκαν στους μεγάλους τελικούς του πρωταθλήματος, εκεί που θα υπερασπιστούν τον τίτλο του Πρωταθλητή κόντρα στην ΑΕΚ!!!

Τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδας για έβδομη φορά στην ιστορία του θα διεκδικήσει φέτος ο ποδοσφαιρικός ΑΣΕΔ κόντρα στην ΑΕΚ, καθώς εξασφάλισε για ακόμη μια φορά τη συμμετοχή τους στους μεγάλους τελικούς της Futsal Super League ξεπερνώντας με 3-0 νίκες το εμπόδιο του μαχητικού Παναθηναϊκού στην ημιτελική φάση!!!

Η τρίτη νίκη των “μπλε” επί των “πρασίνων” σημειώθηκε με σκορ 5-2, το βράδυ της Πέμπτης 11/04 στο Δαΐς, σε ένα ματς που ουσιαστικά κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο καθώς σε αυτό σημειώθηκαν και τα επτά τέρματα της αναμέτρησης!

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν την ομάδα του Γιάννη Μοστριού σκοράροντας μόλις στο 3′ με τον Σταυρακόπουλο για το 0-1, ωστόσο στη συνέχεια η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν καταιγιστική…

Από το 7′ μέχρι και το 11′, ο ΑΣΕΔ σημείωσε τέσσερα γκολ με τους Βινίσιους (στο 7′ και το 9′), Βέρσνιακ (στο 8′) και Μπάστος (στο 11′) μετατρέποντας το 0-1 σε 4-1, πριν ο Κατεβτσιάν γράψει το 4-2, στο 17′!!

Ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Ντα Σίλβα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-2, σκορ που τελικά δεν άλλαξε στην επανάληψη καθώς οι αρκετές ευκαιρίες του δευτέρου ημιχρόνου αποδείχτηκαν όλες χαμένες!

Πλέον, Δούκας και ΑΕΚ θα συγκρουστούν για ακόμη μια χρονιά στους μεγάλους τελικούς της διοργάνωσης με τον τίτλο του πρωταθλητή να κρίνεται στις τρεις νίκες και τη σειρά των τελικών να αρχίζει το επόμενο σαββατοκύριακο από την έδρα των “κιτρινόμαυρων”…

ΑΣΕ Δούκα (Μοστριός): Ζέρβας, Βινίσιους, Μπάστος, Ντα Σίλβα, Ζαφειράτος, Γερόλυμος, Καπαλόνγκα, Βέρσνιακ, Φλώρος, Καρύδας, Χαραλαμπόπουλος, Κονδυλάτος, Τσίνας.