Skip to main content

Ποδόσφαιρο Σάλας Ανδρών: ΑΣΕΔ – Blue Magic FC Dublin, το Σάββατο 26/8 και ώρα 19:00 για την πρόκριση των “μπλε” στην επόμενη φάση του Champions League! Γενική είσοδος 5 ευρώ!

Ο ποδοσφαιρικός ΑΣΕΔ είναι έτοιμος να γράψει ιστορία…

Μετά το τέλος των δύο πρώτων αγωνιστικών του 6ου προκριματικού ομίλου του UEFA Futsal Champions League, οι πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 2 νίκες και 6 βαθμούς, ψάχνοντας ακόμη έναν που θα τους εξασφαλίσει την πρόκριση στο main round της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης!

Τον βαθμό αυτό, θα επιδιώξει να τον κατακτήσει στο ματς της 3ης αγωνιστικής κόντρα στους πρωταθλητές Ιρλανδίας, Blue Magic FC Dublin, το οποίο διεξάγεται το Σάββατο 26/8 και ώρα 19:00 στο Αθλητικό Κέντρο Δαΐς. Αντίθετα, οι Ιρλανδοί (2η θέση με 4 βαθμούς) θα παίξουν μόνο για το τρίποντο της νίκης προκειμένου να προκριθούν εκείνοι στην επόμενη φάση…

Λίγο νωρίτερα (στις 16:00) οι πρωταθλητές Αγγλίας και Μολδαβίας αγωνίζονται σε ματς δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς αμφότερες δεν έχουν πιθανότητα πρόκρισης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Αποτελέσματα 1ης Αγωνιστικής

Blue Magic FC Dublin (Ιρλανδία) – Bloomsbury Futsal (Αγγλία) 5-0

BSC Nistru Chisinau (Μολδαβία) – ΑΣΕ Δούκα 0-4

Αποτελέσματα 2ης Αγωνιστικής

BSC Nistru Chisinau (Μολδαβία) – Blue Magic FC Dublin (Ιρλανδία) 2-2

ΑΣΕ Δούκα – Bloomsbury Futsal (Αγγλία) 3-2

Βαθμολογία 6ου Ομίλου (σε 2 αγώνες)

  1. ΑΣΕ Δούκα 6β. (7-2)
  2. Blue Magic FC Dublin 4β. (7-2)
  3. BSC Nistru Chisinau 1β. (2-6)
  4. Bloomsbury Futsal 0β. (2-8)

Πρόγραμμα 3ης Αγωνιστικής / Σάββατο 26/08

Bloomsbury Futsal (Αγγλία) – BSC Nistru Chisinau (Μολδαβία) στις 16:00

ΑΣΕ Δούκα – Blue Magic FC Dublin (Ιρλανδία) στις 19:00

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ΕΥΡΩ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ)

Για το κρίσιμο ματς του προσεχούς Σαββάτου, η διοίκηση του Συλλόγου μας αποφάσισε να ορίσει Γενική Είσοδο 5 ευρώ θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ευχαριστήσει θερμά τους φίλους της ομάδας για την μέχρι σήμερα σημαντική υποστήριξή τους αλλά και επιπλέον ως κίνητρο για να γεμίσουν τις εξέδρες του γηπέδου αποτελώντας τον παίκτη παραπάνω!!!

Είναι γεγονός ότι ο κόσμος αγκάλιασε την προσπάθεια των πρωταθλητών Ελλάδας και πλέον η ομάδα τον έχει ανάγκη όσο ποτέ προκειμένου να πανηγυρίσει μαζί του την πρόκριση του ΑΣΕΔ στο main round για πρώτη φορά στην ιστορία του!!!

Σημείωση: ισχύει κανονικά η είσοδος στους αγώνες του Σαββάτου για όσους έχουν προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας των 3 αγωνιστικών

Σας περιμένουμε…