Skip to main content

Ποδόσφαιρο Σάλας Ανδρών: Δηλώσεις Γιάννη Μοστριού και Σπύρου Κονδυλάτου λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου, ΑΣΕ Δούκα – ΑΕΚ (κλ. Κορυδαλλού, 24/03, 21:00)

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΣΕΔ ζει…σε ρυθμούς Κυπέλλου!!

Ο μεγάλος τελικός της Κυριακής 24/03 και η προσμονή κατάκτησης του τροπαίου μονοπωλούν το ενδιαφέρον στο στρατόπεδο των “μπλε” οι οποίοι βρίσκονται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει του μεγάλου ματς κόντρα στην ΑΕΚ.

Σχετικά με την αναμέτρηση αυτή, ο προπονητής των πρωταθλητών Γιάννης Μοστριός, ανέφερε χαρακτηριστικά: “Είμαστε πάλι στην περίοδο των κρίσιμων παιχνιδιών, εδώ όπου κάθε ομάδα θέλει να βρίσκεται. Μετά από μια ακόμα επίπονη χρονιά έχουμε μπροστά μας έναν τελικό που εκτός από τον τίτλο μας δίνει και την δυνατότητα να μπούμε στα play offs του πρωταθλήματος κατάλληλα προετοιμασμένοι. Διψάμε πολύ σαν ομάδα, έχουμε δουλέψει εντατικά για να είμαστε σε καλό επίπεδο και ελπίζω να πανηγυρίσουμε μαζί με τους φιλάθλους μας την Κυριακή την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος…”

Από την άλλη πλευρά, ο αρχηγός της ομάδας μας και μεγάλος άτυχος των περσινών τελικών του πρωταθλήματος, Σπύρος Κονδυλάτος, σχολίασε: “Αρχικά να πω ότι είναι σημαντικό που ο φετινός τελικός του κυπέλλου γίνεται νωρίτερα από ό,τι τις προηγούμενες χρονιές, δηλαδή πριν ξεκινήσουν τα play-offs του πρωταθλήματος. Προσωπικά αυτό το format μου φαίνεται πιο σωστό και κάπως δίκαιο αν μπορώ να το πω έτσι. Υπήρχαν πολλές φορές στο παρελθόν που είχαμε κατακτήσει το πρωτάθλημα και στη συνέχεια “αδειάζαμε” από την προσπάθεια και στον τελικό του κυπέλλου που ακολουθούσε, δεν ήμασταν όσο ανταγωνιστικοί θα θέλαμε…”

Για να συνεχίσει:Σχετικά με την ομάδα μας, το ματς της Κυριακής μας βρίσκει σε πολύ καλή κατάσταση καθώς το τελευταίο διάστημα έχουμε βρει ρυθμό και αποδίδουμε πολύ καλά στο γήπεδο. Αυτό θέλουμε να το δείξουμε και απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο όπως είναι η ΑΕΚ και να κατακτήσουμε το κύπελλο. Έχοντας χάσει τους δύο τελευταίους τίτλους από την ΑΕΚ (κύπελλο & super cup) έχουμε ένα επιπλέον κίνητρο για την κατάκτηση αυτού του τροπαίου, το οποίο νομίζω ότι θα δώσει και ψυχολογικό αβαντάζ στο νικητή ενόψει του πρωταθλήματος. Ελπίζω να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και να το απολαύσουν οι φίλοι του futsal…”