Skip to main content

Ποδόσφαιρο Σάλας Ανδρών: Ολοκληρώθηκε η κλήρωση της νέας Futsal Super League με ΑΕΚ – ΑΣΕΔ την 4η αγωνιστική και ΑΣΕΔ – Παναθηναϊκός την 9η…

Πριν λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε η κλήρωση του Πρωταθλήματος της Futsal Super League 2020-2021 στα Γραφεία της ΠΕΠΣΣ η οποία μεταδόθηκε ζωντανά μέσω διαδικτύου (live streaming).

Σύστημα Διεξαγωγής

Στην κλήρωση έλαβαν μέρος οι παρακάτω 12 ομάδες οι οποίες θα αγωνιστούν με σύστημα διεξαγωγής “ένας προς όλους” σε πρωτάθλημα 22 αγωνιστικών, δηλαδή δύο γύρους των 11 αγωνιστικών…

ΑΕΚ
ΑΣΕ Δούκα
Παναθηναϊκός
Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής
Ηνίοχος
Ερμής Ζωγράφου
Νέο Ικόνιο Σάλας
Σαλαμίνα
Καλλιθέα
Ρέθυμνο
Φάληρο
Κόμπρα

Οι πρώτες οκτώ ομάδες της βαθμολογίας συμμετέχουν στον πρώτο γύρο των playoffs (παίζουν οι 1-8, 2-7, 3-6, 4-5) με την πρόκριση θα κρίνεται στις δυο νίκες.

Εν συνεχεία, σε ημιτελικά και τελικούς η πρόκριση θα κρίνεται στις τρεις νίκες. Επιπροσθέτως, οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 10 ως 12 υποβιβάζονται απευθείας στη Futsal League ενώ ο 9ος παίζει μπαράζ με τον 2ο της Β’ Εθνικής.

Εν ολίγοις, προβλέπεται να υπάρξει μέχρι το τέλος μεγάλη μάχη τόσο για την αποφυγή του υποβιβασμού, όσο και για τη συμμετοχή στα playoffs!

Το Πρόγραμμα των Αγώνων

Ο ΑΣΕΔ κάνει πρεμιέρα στο Δαΐς υποδεχόμενος την ομάδα του Ρεθύμνου ενώ ολοκληρώνει τα ματς του πρώτου γύρου (11η αγωνιστική) στην έδρα της Κόμπρας.

Στο διάστημα αυτό, θα κληθεί να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΑΕΚ (4η αγωνιστική) και εντός έδρας τον Παναθηναϊκό (9η αγωνιστική) στα μεγάλα ντέρμπυ του πρώτου γύρου, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν παραδοσιακά και οι αναμετρήσεις κόντρα σε Ηνίοχο (3η αγωνιστική), Ολυμπιάδα (5η αγωνιστική) και Ερμή Ζωγράφου (8η αγωνιστική).

Το ντέρμπυ Παναθηναϊκός – ΑΕΚ θα διεξαχθεί την 10η αγωνιστική…

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα αγώνων του πρώτου γύρου (στον δεύτερο γύρο αντιστρέφονται οι έδρες)..

Εκκρεμεί να οριστικοποιηθούν και οι ημερομηνίες των αγωνιστικών.

Η διοίκηση του Συλλόγου μας εύχεται καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και υγεία για όλους τους αθλητές, προπονητές και παράγοντες!