Skip to main content

Ποδόσφαιρο Σάλας Ανδρών: Ο Οδυσσέας Τζαβέλας επιστρέφει στο προπονητικό team των “μπλε” ως προπονητής τερματοφυλάκων!!

Το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του ΑΣΕΔ ανακοινώνει με χαρά την έναρξη συνεργασίας του με τον προπονητή τερματοφυλάκων Οδυσσέα Τζαβέλα ο οποίος επιστρέφει στο προπονητικό team των “μπλε” ύστερα από απουσία 2,5 χρόνων!!

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο προηγούμενο διάστημα παρουσίας του στον πάγκο των “μπλε”, ο έμπειρος τεχνικός είχε πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Σούπερ Καπ της περιόδου 2020-2021, έχοντας προσθέσει το δικό του “λιθαράκι” στις επιτυχίες αυτές…

Για την επιστροφή του στον πάγκο του ΑΣΕΔ, ο ίδιος σχολιάζει: “Είμαι χαρούμενος που επανέρχομαι μετά από περίπου 2,5 χρόνια στην ομάδα των επιτυχιών, με την οποία ευτύχησα να μετέχω στην κατάκτηση ενός πρωταθλήματος, ενός super cup αλλά και στην εμπειρία των προκριματικών του UEFA Futsal Champions League!

Πιστεύω πολύ στη χημεία του προπονητικού team Γκαϊφύλλια – Γράψα. Ο Γκαϊ έχει μεγάλη εμπειρία στο χώρο του φούτσαλ και θα συμβάλλει τα μέγιστα σε τεχνικό και τακτικό επίπεδο στην προετοιμασία της ομάδας με την υποστήριξη του Γράψα, με τον οποίο συνεργαστήκαμε με επιτυχία την προηγούμενη περίοδο…

Προσωπικός στόχος είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία και καθοδήγηση των τερματοφυλάκων, ώστε να  βοηθήσουν με την απόδοσή τους τα μέγιστα στην επιτυχία των στόχων που έχει θέσει η ομάδα για φέτος. Εύχομαι πανηγυρίσουμε μεγάλες επιτυχίες!!

Η διοίκηση του ΑΣΕΔ καλωσορίζει εκ νέου τον Οδυσσέα στην “οικογένεια” των “μπλε” και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες στο έργο του!