Skip to main content

Ποδόσφαιρο Σάλας Ανδρών: Παναθηναϊκός – ΑΣΕΔ 06-08 στο δεύτερο ματς των ημιτελικών της Futsal Super League και…2-0 νίκες!!

Με ένα σπουδαίο διπλό έφυγε απόψε (08/04) από το κλειστό γυμναστήριο του ΜΕΤΣ ο ποδοσφαιρικός ΑΣΕΔ, υποχρεώνοντας σε ήττα με σκορ 6-8 τον Παναθηναϊκό!!!

Το ματς διεξήχθη στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης των play off της Futsal Super League με τους “μπλε” να κάνουν 2-0 τις νίκες τους επί των “πρασίνων” ψάχνοντας ακόμη μία προκειμένου να προκριθούν για ακόμη μια χρονιά στους μεγάλους τελικούς της διοργάνωσης (η πρόκριση κρίνεται στις 3 νίκες). Οι αθλητές του Γιάννη Μοστριού επέβαλαν από την αρχή το ρυθμό τους και προηγήθηκαν με 2-4 στο πρώτο ημίχρονο και 2-6 στις αρχές της επανάληψης… Κάπου εκεί έδειξαν να χαλαρώνουν και να κατεβάζουν ταχύτητα, με αποτέλεσμα να το εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι “απαντώντας” με 4 δικά τους συνεχόμενα τέρματα τα οποία έφεραν το ματς στο ισόπαλο 6-6!

Ωστόσο, Φλώρος και Χαραλαμπόπουλος σκόραραν στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης διαμορφώνοντας το τελικό 6-8 το οποίο φέρνει τον ΑΣΕΔ στο 2-0 και επομένως μια νίκη μακριά από την πρόκρισή του στο ζευγάρι του μεγάλου τελικού!

Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Κρασώνης (4′, 27′, 28′), Σταυρακόπουλος (17′) και Αυλωνίτης (29′, 30′) ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόραραν οι Ντα Σίλβα (4′, 11′, 14′), Καπαλόνγκα (10′), Τσίνας (25′), Βινίσιους (26′), Φλώρος (37′) και Χαραλαμπόπουλος (39′).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο προπονητής των Κυπελλούχων μοίρασε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές που είχε στη διάθεσή του προσπαθώντας να τους έχει όλους ετοιμοπόλεμους για τη δύσκολη συνέχεια…

ΑΣΕ Δούκα (Μοστριός): Ζέρβας, Βινίσιους, Μπάστος, Ντα Σίλβα, Ζαφειράτος, Γερόλυμος, Καπαλόνγκα, Βέρσνιακ, Φλώρος, Καρύδας, Αγγελίνας, Χαραλαμπόπουλος, Κονδυλάτος, Τσίνας.

2-0 ΝΙΚΕΣ (ΚΑΙ) Η ΑΕΚ, 7-2 ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Στον άλλο ημιτελικό των play off, η ΑΕΚ επικράτησε της Σαλαμίνας με σκορ 7-2 στο κλειστό “Νικ. Γραμματικός” κάνοντας και αυτή με τη σειρά της 2-0 τις νίκες της…

Αποτελέσματα δεύτερων ημιτελικών:

Παναθηναϊκός – ΑΣΕ Δούκα 6-8 και 0-2 νίκες

Σαλαμίνα – ΑΕΚ 2-7 και 0-2 νίκες.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΜΑΔΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ – ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΔΟΥΚΑ

Με 1 ισοπαλία και 2 ήττες συνεχίστηκε η πορεία των ηλικιακών ομάδων του ΑΣΕΔ στα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της Ένωσης.

Πιο συγκεκριμένα, είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

Κ15: ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΠΑΟΒ – ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 5-5

Κ14: ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ – ΤΡΑΧΩΝΕΣ ΑΛΙΜΟΥ 4-5

Κ11: ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ – ΗΝΙΟΧΟΣ 0-4

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αθλητής της Κ-17, Φίλιππος Δούκας, βραβεύτηκε από τον πρόεδρο της ΕΠΣΣ, Νίκο Αυλωνίτη για τα 14 γκολ που έχει σημειώσει φέτος, τα οποία του χαρίζουν τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της κατηγορίας!

Πολλά συγχαρητήρια!!