Skip to main content

Ποδόσφαιρο Σάλας Ανδρών: Πρεμιέρα play off με το δεξί!! ΑΣΕΔ – Παναθηναϊκός 6-1 και 1-0 νίκες για τους “μπλε” στην ημιτελική σειρά…

Με το δεξί μπήκε στη Β’ φάση (ημιτελικά) της Futsal Super League η ομάδα του Γιάννη Μοστριού η οποία νίκησε με σκορ 6-1 τον Παναθηναϊκό, σε ματς που διεξήχθη χθες βράδυ (01/04) στο Δαΐς.

Με το αποτέλεσμα αυτό, ο ΑΣΕΔ έκανε 1-0 τις νίκες του στην ημιτελική σειρά κόντρα στους “πράσινους” οι οποίοι έχουν στην έδρα τους το δεύτερο ματς…

Από την άλλη πλευρά, η ΑΕΚ επιβλήθηκε της Σαλαμίνας με σκορ 6-2 στον πρώτο – χρονικά – ημιτελικό κάνοντας και αυτή 1-0 τις νίκες της κόντρα στους νησιώτες. Πλέον, η σειρά μεταφέρεται στη Σαλαμίνα και το κλειστό γυμναστήριο “Ν. Γραμματικός”.

Θυμίζουμε ότι η πρόκριση στους τελικούς κρίνεται στις 3 νίκες.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο αγωνιστικό μέρος, ο αξιόμαχος Παναθηναϊκός έβαλε δύσκολα στους “μπλε” παίζοντας εξαιρετική άμυνα και κρατώντας ανέπαφη την εστία του στο πρώτο ημίχρονο (0-0).

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι πίεσαν ακόμη περισσότερο για το γκολ το οποίο τελικά βρήκαν…διπλό στο 23′ καθώς με διαφορά λίγων δευτερολέπτων οι Μπάστος και Καπαλόνγκα διαμόρφωσαν το σκορ σε 2-0.

Από κει και πέρα, το έργο των Κυπελλούχων έγινε πιο εύκολο καθώς οι “πράσινοι” υποχρεώθηκαν να βγουν μπροστά ψάχνοντας το γκολ που θα τους ξανά έβαζε στο ματς… Έτσι, στο 31′ ο Καπαλόνγκα έγραψε το 3-0 σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα το σκορ έγινε 4-1 με τους Φλώρο και Σταυρακόπουλο να προσθέτουν το όνομά τους στον πίνακα των σκόρερ.

Το τελικό 6-1 σημείωσαν στο 37′ και 39′ οι Καπαλόνγκα και Μπάστος, αντίστοιχα, με τον ΑΣΕΔ να ολοκληρώνει πανηγυρικά το πρώτο από τα τρία βήματα που χρειάζεται προκειμένου να εξασφαλίσει και φέτος τη συμμετοχή του στο ζευγάρι του μεγάλου τελικού!

Αξίζει να σημειωθεί ότι με το ίδιο σκορ (6-1) είχε επιβληθεί ο Δούκας του ΠΑΟ και στο εντός έδρας ματς του πρωταθλήματος (2η αγωνιστική, 23/09/2023).

ΑΣΕ Δούκα (Μοστριός): Ζέρβας, Βινίσιους, Μπάστος, Ντα Σίλβα, Ζαφειράτος, Γερόλυμος, Καπαλόνγκα, Βέρσνιακ, Φλώρος, Καρύδας, Αγγελίνας, Χαραλαμπόπουλος, Κονδυλάτος, Τσίνας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΜΑΔΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

Το περασμένο Σαββατοκύριακο διεξήχθησαν δύο αγώνες για τις ηλικιακές ομάδες του ποδοσφαιρικού ΑΣΕΔ στους οποίους οι “μπλε” σημείωσαν ισάριθμες νίκες!

Θυμίζουμε ότι το ματς ΑΣΕΔ – Πανιώνιος για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της κατηγορίας Κ-14, διεξάγεται την Τετάρτη 03/04 και ώρα 19:15.

Αποτελέσματα:

Κ15: ΑΕΚ – ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 02-15

Κ14: ΑΣΕΔ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ την Τετάρτη 3/4 και ώρα 19:15

Κ11: ΚΟΛΩΝΟΣ – ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 00-05