Skip to main content

Ποδόσφαιρο Σάλας Ανδρών: Προμηθευτείτε άμεσα το εισιτήριο σας και δείτε από κοντά τις Ευρωπαϊκές μάχες των Πρωταθλητών Ελλάδας!

Μπήκαμε αισίως στην Ευρωπαϊκή εβδομάδα, στο τέλος της οποίας ο ποδοσφαιρικός ΑΣΕΔ ρίχνεται στη μάχη με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Futsal Champions League!!!

Πράγματι, οι πρωταθλητές Ελλάδας, Κύπρου, Αυστρίας και Ανδόρας διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο του έβδομου ομίλου της κορυφαίας ευρωπαϊκής, διασυλλογικής διοργάνωσης η οποία διεξάγεται στο Αθλητικό Κέντρο Δαΐς, το διάστημα 21-24 Αυγούστου, σε ένα mini πρωτάθλημα τριών αγωνιστικών υψηλού επιπέδου αλλά και βαθμού δυσκολίας για όλες τις ομάδες!!!

Ο ΑΣΕΔ αγωνίζεται στη φυσιλή του έδρα και αυτό από μόνο του συνιστά ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τους “μπλε” έναντι των αντιπάλων τους το οποίο θα γίνει ακόμη πιο μεγάλο αν η εξέδρα αποτελέσει τον παίκτη παραπάνω για την ομάδα του Κώστα Ρούπτσου…

Για τον λόγο αυτό, τα εναπομείναντα εισιτήρια των αγώνων ψάχνουν τους κατόχους τους!!!

Για να συμβεί αυτό, παρακαλούμε πατήστε εδω προκειμένου να κλείσετε εύκολα και γρήγορα το εισιτήριο σας!

Αξίζει να σημειωθεί ότι διατίθενται εισιτήρια, ως εξής:

Εισιτήρια Διαρκείας για όλες τις ημέρες κόστους 20€

Εισιτήρια Διαρκείας για τους συγγενείς των αθλητών του ΑΣΕΔ 1+1 Δώρο (δηλ. 50 διπλά)

Δωρεάν 40 εισιτήρια για παιδιά και μέλη των ακαδημιών του ΑΣΕΔ

Εισιτήρια για την κάθε αγωνιστική ημέρα κόστους 10€

Τα εισιτήρια θα είναι ονομαστικά και η παραλαβή τους θα γίνεται την ημέρα των αγώνων από τα εκδοτήρια του Δαϊς δείχνοντας απαραίτητα την αστυνομική σας ταυτότητα καθώς επίσης και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης το τελευταίο εξάμηνο για τους ενήλικες. Οι ανήλικοι (12-15 ετών) πρέπει να προσκομίσουν PCR test εντός 72 ωρών ή Rapid test εντός 48 ωρών.Οι ανήλικοι έως 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Βάσει της ισχύουσας ΚΥΑ αλλά και της επίσημης χωρητικότητας του Δαΐς, στις εξέδρες μπορούν να βρίσκονται μέχρι 300 φίλαθλοι (δηλ. το 60% της συνολικής χωρητικότητας).

Για περισσότερες πληροφορίες και προκράτηση θέσεων μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email: info@oli.team

Γίνετε όλοι κομμάτι της προσπάθειας του ΑΣΕΔ να πανηγυρίσει για πρώτη φορά στην ιστορία του την πρόκριση στην επόμενη φάση (mail round) του θεσμού!!!

Σας περιμένουμε!!!