Skip to main content

Ποδόσφαιρο Σάλας Ανδρών: Στα “μπλε” και τη νέα χρονιά ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος!

Τον “χορό” των ανανεώσεων των αθλητών της ανδρικής ομάδας Futsal του Συλλόγου μας άνοιξε πριν λίγες ημέρες ο Σπύρος Κονδυλάτος και πλέον τη σκυτάλη παίρνει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ή αλλιώς, η έκπληξη των φετινών τελικών κόντρα στην ΑΕΚ!

Ο Έλληνας πορτιέρο φώναξε “παρών” σε όλες τις στιγμές που χρειάστηκε να υπερασπίσει την εστία των πρωταθλητών με αποκορύφωμα την παρουσία του στους φετινούς τελικούς του πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΚ, σε μια περίοδο που ο Δημήτρης Ζέρβας αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού…

Πράγματι, οι επεμβάσεις του Βασίλη σε καίρια σημεία των αγώνων αποδείχτηκαν καθοριστικές και βοήθησαν τους “μπλε” να αναδειχθούν “back to back” πρωταθλητές Ελλάδας!

Σχετικά με την παραμονή του στο ρόστερ της ομάδας και τη νέα περίοδο, ο ίδιος δηλώνει: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι με τα χρώματα του ΑΣΕΔ και την νέα σεζόν. Βρίσκομαι σε μια ομάδα που διεκδικεί όλους τους εγχώριους τίτλους και αγωνίζεται για άλλη μια χρονιά στο champions league. Δε νομίζω ότι θα μπορούσα να ζητήσω κάτι καλύτερο. Έτσι, η απόφαση μου να ανανεώσω με τον Δούκα ήταν πολύ εύκολη, μιας και τόσο η διοίκηση όσο και το προπονητικό team μου έδειξαν εμπράκτως ότι ήθελαν να συνεχιστεί η συνεργασία μας και τους ευχαριστώ γι’ αυτό.”

Για να συνεχίσει αναφέροντας: “Κάθε χρόνο δίνω το 100%, σε κάθε προπόνηση και κάθε αγώνα. Δεσμεύομαι ότι και φέτος, εγώ και οι συμπαίκτες μου, θα κάνουμε ότι περνάει από τα πόδια μας για να οδηγήσουμε την ομάδα στην κατάκτηση του treble και σε μια καλύτερη πορεία στην Ευρώπη.”

Ενώ όσο αφορά τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, σχολιάζει: “Η σεζόν που τελείωσε άφησε σίγουρα ανάμεικτα συναισθήματα. Από την μια, η κατάκτηση του πρωταθλήματος χωρίς να χάσουμε ούτε ένα ματς ήταν κάτι μοναδικό και σίγουρα θα το θυμάμαι για πολύ καιρό. Από την άλλη, η απώλεια του κυπέλλου μου αφήνει μια πικρή γεύση για τη χρόνια στο τέλος και μια απογοήτευση για τον τρόπο με τον οποίο αυτή ήρθε…

Για να προσθέσει: “Σίγουρα αυτό που κρατάω από αυτή τη σεζόν είναι η βελτίωση που είχα σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού μου και γι’ αυτό θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή τερματοφυλάκων μας, Μοσχονά Θοδωρή και τον Δημήτρη τον Ζέρβα, που σε μια μακριά και δύσκολη σεζόν ήταν εκεί να με στηρίξουν όποτε χρειαζόταν. Από την άλλη, δε θα έλεγα ότι πετάω κάτι. Στον αθλητισμό θα προκύψουν και καλές και κακές στιγμές. Προσωπικά, έχω μάθει να χρησιμοποιώ τις καλές σαν οδηγό για να συνεχίζω, ενώ τις κακές σαν μαθήματα για να βελτιώνομαι…”

Τέλος, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ζήτησε να μοιραστεί μαζί μας ένα περιστατικό που συνέβη πριν μερικές μέρες: “Πήγα να παρακολουθήσω τον τρίτο ημιτελικό της κ13 της ομάδας μας με την αντίστοιχη της ΑΕΚ. Τα παιχνίδι έληξε με την ΑΕΚ νικήτρια και τα παιδιά του Δούκα με σκυμμένα κεφάλια και θλιμμένα πρόσωπα. Αυτό που θέλω να πω σε αυτά τα νέα παιδιά είναι ότι ο αθλητισμός δεν τελειώνει σε μια πρόκριση ή έναν αποκλεισμό. Κάποιες φορές κερδίζεις, άλλες χάνεις. Αυτό που έχει πραγματικά σημασία είναι να μην τα παρατάς και να συνεχίσεις να προσπαθείς. Ακούγεται κλισέ αλλά έτσι είναι. Οι επιτυχίες θα έρθουν για τον καθένα στην ώρα τους. Άλλωστε αυτά τα παιδιά ανεξαρτήτως σε ποια ομάδα παίζουν είναι το μέλλον του ποδοσφαίρου Σάλας.”