Skip to main content

Ποδόσφαιρο Σάλας Ανδρών: Στα “μπλε” και τη νέα χρονιά ο Τσίνας!

Το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του Συλλόγου μας ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αθλητή της ανδρικής ομάδας Λάμπρο Τσίνα.

Την περασμένη χρονιά, ο 28χρονος στράικερ σημείωσε 24 τέρματα και αναδείχτηκε δεύτερος σκόρερ της ομάδας πίσω από τον Petterson (26), επίδοση που θα έχει την ευκαιρία να ξεπεράσει την προσεχή περίοδο με τη φανέλα των Κυπελλούχων…

Άλλωστε, η σχέση του με τα αντίπαλα δίχτυα έχει αποδειχθεί…εξαιρετική όλα τα χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα, κάτι που γνωρίζει πολύ καλά και ο νέος προπονητής του, Αποστόλης Γκαϊφύλλιας.

ΤΣΙΝΑΣ: “ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΟΜΩΣ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟ… Η ΒΑΣΗ, Η ΟΜΑΔΑ, ΤΟ ΣΠΙΤΙ…”

Η θέλησή του να παραμείνει στους “μπλε” αλλά και το δέσιμό του με την ομάδα είναι στοιχεία εμφανή στις πρώτες του δηλώσεις, αμέσως μετά τη συμφωνία ανανέωσης: “Γι’ αυτό είπα το “ναι” στον Δούκα… Αν όχι εκεί, τότε πού; Πιο σημαντικό ρόλο από τα νούμερα και τους αριθμούς παίζουν οι άνθρωποι. Κι όλοι όσοι τρέχουν το πρότζεκτ “Δούκα” μου δείχνουν έμπρακτα πόσο σημαντικός είμαι για εκείνους. Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι το ίδιο ισχύει και για μένα. Τους ευχαριστώ που είναι δίπλα μου και με στηρίζουν. Έχω αστοχήσει σε πολλά σουτ, έχω ηττηθεί σε αρκετά παιχνίδια, πολλά σουτ που θα χάριζαν τη νίκη δεν μπήκαν ποτέ… Γι’ αυτό και φέτος θέλω να πετύχω. Μετά από μια μέτρια χρονιά για την ομάδα, φέτος αλλάζουν πολλά. Ένα πράγμα όμως μένει σταθερό: η βάση, η ομάδα, το σπίτι. Ας μην αφήσουμε όλοι μας τις αναμνήσεις μας να είναι καλύτερες από τα όνειρά μας. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας…”

Η διοίκηση του Συλλόγου μας συγχαίρει τον Λάμπη για την απόφαση παραμονής του στον ΑΣΕΔ και του εύχεται υγεία και πολλά γκολ (και) τη νέα χρονιά!!