Skip to main content

Ποδόσφαιρο Σάλας Ανδρών: Στον ΑΣΕΔ ο 29χρονος Βραζιλιάνος Dos Santos Rozendo Da Silva!!

Το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του Συλλόγου μας ανακοινώνει με χαρά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του 29χρονου Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Dos Santos Rozendo Da Silva (επίθετο) Lucas (όνομα) στην ανδρική ομάδα!!

Ο Lucas (γεννημένος στις 18 Μαΐου 1995) έχει αγωνιστεί σε Palmas/Net PR, Apucarana PR, Umuarama PR, Dracena Tempersul Unifrada SP, AEK Larnaka Futsal (Κύπρος) ενώ σε λίγες ημέρες θα κάνει πρεμιέρα με τη φανέλα των Κυπελλούχων Ελλάδας στον τελικό του Σούπερ Καπ…

Για αυτή την εξέλιξη, ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: “Νιώθω ευτυχισμένος που έχω ακόμη μια ευκαιρία να αγωνιστών σε ομάδα της Ευρώπης και ειδικά στον Δούκα, έναν σύλλογο για τον οποίο μιλούν με τα καλύτερα λόγια όσοι τον γνωρίζουν ή όσοι συνεργάστηκαν μαζί του! Έρχομαι σε μια πανέμορφη χώρα γεμάτη ιστορία, μνημεία και τουριστικούς προορισμούς, την οποία θα ζήσω από κοντά και θα προσπαθήσω να γνωρίσω όσο περισσότερο γίνεται… Θα δουλέψουμε σκληρά ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας και να ολοκληρώσουμε με πανηγυρικό τρόπο τη χρονιά. Από τη δική μας πλευρά, δεν θα λείψει ποτέ ο επαγγελματισμός και η αφοσίωση στην ομάδα. Από την πλευρά των φιλάθλων μας, περιμένουμε να γίνουν ο έκτος παίκτης μας καθώς η υποστήριξή τους θα είναι εξαιρετικά σημαντική καθόλη τη διάρκεια της περιόδου…”

Για να συμπληρώσει: “Το Ελληνικό πρωτάθλημα βελτιώνεται συνεχώς, οι συστάσεις που είχα ήταν πολύ θετικές και παρότι υπήρξε επικοινωνία και με άλλη Ελληνική ομάδα, επέλεξα να αγωνιστώ σε αυτή που είναι πιο οργανωμένη και έχει σωστή δομή. Εύχομαι να έχουμε μια τέλεια σεζόν!!”

Η διοίκηση του Συλλόγου μας καλωσορίζει τον Lucas στην οικογένεια του ΑΣΕΔ, και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα των “μπλε”!