Skip to main content

Στίβος: Ατομικό ρεκόρ και τελικός στο μήκος για τον Βασίλη Λιόλιο, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών!

Ο Βασίλης Λιόλιος, με νέο ατομικό ρεκόρ στον πρωινό προκριματικό με 7μ10, αγωνίσθηκε στον τελικό του μήκους στο φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Ανδρών – Γυναικών που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο (27-28 Ιουλίου) στην Πάτρα!

Εκεί, κατατάχθηκε 11ος με άλμα στα 6μ.94, καθώς φάνηκε η ελλιπής προετοιμασία του λόγω τραυματισμού, νωρίτερα στη σεζόν. Ο 20χρονος αθλητής μας πραγματοποίησε καλή προσπάθεια και στο τριπλούν, όπου για μία θέση (13ος στον προκριματικό με 14μ.19) δεν πέρασε στον τελικό.

Δείτε στο video που ακολουθεί την προσπάθεια του στο τριπλούν…

https://www.youtube.com/watch?v=d1bI-JNWHsg&feature=youtu.be

Η δεύτερη παρουσία του ΑΣΕΔ στους υψηλού επιπέδου αγώνες του Παμπελοποννησιακού σταδίου, ήταν η 19χρονη Δέσποινα Μαούνη, η οποία αγωνίσθηκε σε δύο αγωνίσματα χωρίς να μπορέσει να προκριθεί στους τελικούς. Στα 100μ. εμπ. έμεινε μακριά από το ρεκόρ της (15.31) με επίδοση 16.16 (15η συνολικά) ενώ στα 200μ. σημείωσε 27.67 (20η συνολικά). Η αθλήτρια μας φάνηκε επηρεασμένη από πρόσφατη λοίμωξη και την αντιβίωση που πήρε…

κατάλογος

Ο τρίτος αθλητής μας που είχε δηλωθεί να λάβει μέρος στη διοργάνωση, ο Γιάννης Δημακουλέας (που είχε δικαίωμα συμμετοχής στα 800μ & 1500μ.), δεν μπόρεσε τελικά να συμμετάσχει λόγω τραυματισμού.

Με τους αγώνες αυτούς ολοκληρώθηκε η αγωνιστική δράση του τμήματος στίβου για την εφετινή περίοδο. Το ελπιδοφόρο είναι ότι οι αθλητές μας είναι νεαρής ηλικίας και θα έχουν την ευκαιρία στη νέα σεζόν να μετάσχουν τόσο στην κατηγορία K23 όσο και σε αυτή των Ανδρών – Γυναικών παίρνοντας τη θέση οδηγού στην προσπάθεια αναδιοργάνωσης και ενδυνάμωσης του τμήματος στίβου του συλλόγου μας…