Skip to main content

Στίβος: Διεθνής Συνάντηση Ελλάδας – Κύπρου (Κ-18) στην Ελευθερούπολη με τη συμμετοχή των αθλητριών μας, Νοτάρη – Στρούμπου!

Η αγωνιστική περίοδος του καλοκαιριού ολοκληρώθηκε για το τμήμα Στίβου του ΑΣΕΔ με τον καλύτερο τρόπο…

Οι πρωταθλήτριές μας, Αλεξάνδρα Νοτάρη και Άννα Στρούμπου έλαβαν μέρος στη Διεθνή Συνάντηση Στίβου Ελλάδας – Κύπρου (κατηγορίας Κ-18) η οποία διοργανώθηκε στο Δημοτικό Στάδιο της Ελευθερούπολης το διάστημα 31/07 – 01.08.

Οι δύο αθλήτριες εκπροσώπησαν επάξια τον ΑΣΕΔ αλλά και την Εθνική μας ομάδα σημειώνοντας εξαιρετικές επιδόσεις και ένα ατομικό ρεκόρ.

Πιο συγκεκριμένα, η Αλεξάνδρα συμμετείχε στο αγώνισμα του τριπλούν κάνοντας επίδοση 11,95μ. (0,16μ. κάτω από το προσωπικό της ρεκόρ) η οποία θα μπορούσε να είναι ακόμη καλύτερη αν δεν έκανε κάποια μικρά τεχνικά λάθη που της κόστισαν πόντους… Δείτε την προσπάθεια της στο παρακάτω video…

Από την άλλη πλευρά, η Άννα κατάφερε να σημειώσει ατομικό ρεκόρ στο αγώνισμα των 3χλμ κάνοντας χρόνο 10:05:99 ο οποίος της χάρισε (άτυπα) τη δεύτερη θέση!

Κάπως έτσι, οι αθλητές του ΑΣΕΔ ολοκλήρωσαν μια άκρως επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά πανηγυρίζοντας σπουδαίες επιδόσεις, πανελλήνια μετάλλια, ατομικά ρεκόρ και εμφανίσεις με τη “γαλανόλευκη”!!

Καλή ξεκούραση, και του χρόνου!!