Skip to main content

Στίβος: Ενημερωτική – καθοδηγητική συνάντηση με τους γονείς των ακαδημιών!

Πολύ θετική ανταπόκριση βρήκε η πρωτοβουλία του Γενικού Αρχηγού του τμήματος Στίβου του Συλλόγου μας,  Γιάννη Μαμουζέλου, να συναντήσει τους γονείς των παιδιών – αθλητών της Ακαδημίας για μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης.

Το πρώτο σκέλος αφιερώθηκε σε κατευθυντήριες οδηγίες προς τους γονείς σχετικά με τη διαχείριση της σχέσης τους με τα παιδιά σε ό,τι αφορά την αθλητική τους δραστηριότητα.

DSC_0230

Αναπτύχθηκαν όλες οι βασικές παράμετροι που συντελούν στην ομαλή σχέση γονέων – παιδιών/αθλητών, στη διατήρηση του κινήτρου τους για τον αθλητισμό, στην επιδίωξη σταδιακής βελτίωσης της προσπάθειας και απόδοσής τους και στην ανάπτυξη συναισθηματικών δεσμών με το σωματείο και τους συναθλητές τους.

DSC_0183

Στο δεύτερο σκέλος οι γονείς εξέφρασαν την ικανοποίηση – την δική τους και των παιδιών τους – από τους προπονητές της Ακαδημίας στίβου και τη δουλειά που γίνεται, ζητώντας αντίστοιχα όμως

α) πλάνο στόχων,

β) συμμετοχή σε αγώνες και

γ) ευκαιρίες εξέλιξης των παιδιών με δυνατότητες και ενδιαφέρον, μέσα από εξειδικευμένη προπόνηση στα αγωνίσματα που τους ταιριάζουν και συμμετοχή σε επίσημους αγώνες.

Ο Γενικός Αρχηγός ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους γονείς για τη συμμετοχή τους και σημείωσε ότι το διοικητικό και τεχνικό δυναμικό του ΑΣΕΔ θα προσπαθήσει να βελτιώσει τη συνολική λειτουργία του τμήματος προς όφελος των παιδιών/αθλητών του.

κολλαζ στιβου

Με την ευκαιρία ο κ. Μαμουζέλος μίλησε και στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες που ήταν στις προπονήσεις της Τρίτης και Τετάρτης 29/30 Οκτωβρίου 2019, παροτρύνοντας να έχουν διάθεση και θάρρος σε αυτό που κάνουν, να προσπαθούν με συνέπεια και προσήλωση να αφομοιώσουν το άθλημα που επέλεξαν και να έχουν πάντα στο μυαλό τους ότι κάνουν αθλητισμό πρωτίστως για τη δική τους ωφέλεια και βελτίωση.