Skip to main content

Στίβος: Θετική η παρουσία των αθλητών μας στους αγώνες “Νίκη Μπακογιάννη”!

Θετικό πρόσημο είχε η παρουσία της ολιγομελούς αποστολής Στίβου του Συλλόγου μας στους αγώνες “Νίκη Μπακογιάννη” που διεξήχθησαν στο στάδιο της Λαμίας με τις καιρικές συνθήκες να μη βοηθούν για υψηλές επιδόσεις και προσωπικά ρεκόρ. 

Παρόλα αυτά, οι αθλητές και αθλήτριες μας μας κατάφεραν να διακριθούν στους αγώνες, παρουσίασαν καλή αγωνιστική εικόνα και ανέβασαν ρυθμούς με στόχο να βρεθούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο άμεσο μέλλον, πριν τα πανελλήνια πρωταθλήματα.

Ειδικότερα: 

Ο Βασίλης Λιόλιος στο μήκος επικράτησε με επίδοση στα 7.01μ. κόντρα στον αέρα που άλλαζε συχνά κατεύθυνση, ολοκληρώνοντας λίγα  έγκυρα άλματα.

Η Φαίδρα Μανιουδάκη (ενός έτους αθλήτρια ) συνέχισε με νέο ατομικό ρεκόρ στα 200μ με επίδοση 27.00 δείχνοντας ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Ο Πέτρος Σαλπάς, στην 2η κούρσα της σεζόν στα 400μ./εμπ. σημείωσε χρόνο 56.90, κατετάγη 2ος και έδειξε ότι σύντομα θα βελτιώσει το ρεκόρ του…

Ο Βασίλης Σαλπάς σημείωσε νέο προσωπικό ρεκόρ 4.11.25 στα 1500μ., ήταν 3ος στην κούρσα των ανδρών και κορυφαίος στην κατηγορία του (Κ-18).

Στα 100μ./εμπ κοριτσιών (κατηγορία Κ-18) η Φωτεινή Κακούρη κατάκτησε την 3η θέση αλλά και πάλι ένα τεχνικό λάθος στο 6ο εμπόδιο δεν της επέτρεψε να τερματίσει πάνω από το 19.23 που σίγουρα δεν την αντιπροσωπεύει…

Στο τριπλούν κοριτσιών (Κ-18) η Δήμητρα Λιναρδάκη ταλαιπωρήθηκε από τον δυνατό αέρα και περιορίστηκε τελικά σε μόλις ένα έγκυρο άλμα στα 10.43μ. που της χάρισε την 4η θέση.