Skip to main content

Στίβος: Θετική παρουσία από Λιόλιο – Μαούνη στα χθεσινά (26/05) μίτινγκ!

Ενθαρρυντική κρίνεται η χθεσινή (26/05) διπλή παρουσία του ΑΣΕΔ στον Στίβο με τη συμμετοχή των Βασίλη Λιόλιου και Δέσποινας Μαούνη στο διεθνές μίτινγκ αλμάτων στην Καλλιθέα και στους αγώνες “Κώστας Σπανίδης” στην Θεσσαλονίκη, αντίστοιχα.

Στοχεύοντας σε παρουσία και καλή εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα οι βασικοί εκπρόσωποι του τμήματος στην μεγάλη κατηγορία “χτίζουν βάσεις σταθερότητας” για καλύτερες επιδόσεις. 

Πράγματι, ο Βασίλης Λιόλιος πέτυχε επίδοση 7.16μ στο μήκος ανδρών, όπως και στον προηγούμενο αγώνα του, αναζητώντας σταθερά στη φετινή σεζόν ένα νέο προσωπικό ρεκόρ. 

Από την άλλη πλευρά, η Δέσποινα Μαουνη, στη Θεσσαλονίκη, αγωνίσθηκε σε δύο αγωνίσματα. Στα 100 μ. εμπόδια πέτυχε χρόνο 15.24″ (επίδοση κοντά στο προσωπικό της ρεκόρ) ενώ στα 200 μ. σημείωσε 27. 27″ 

Οι αθλητές μας πλέον θα ρίξουν το βάρος με δυνατές και ποιοτικές προπονήσεις, υπό την καθοδήγηση του προπονητή μας Πλάτωνα Βούλγαρη, στον αγώνα – στόχο του 2021, δηλ. το Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών και Νέων, που θα γίνει στην Πάτρα σε 10 ημέρες.