Skip to main content

Στίβος: "Μπλε" συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου!!!

Λίγες φορές είχαμε την ευκαιρία συμμετοχής αθλητών ή αθλητριών Στίβου του Συλλόγου μας στο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου, ειδικά στην κατηγορία γυναικών…

Όμως, την περασμένη Κυριακή (23/02) στα Τρίκαλα η νέα μας αθλήτρια Ελισάβετ Δήμου έβαλε το όνομα του ΑΣΕΔ στα αποτελέσματα, καταλαμβάνοντας την 36η θέση με χρόνο 34.18 στα 8χλμ.! 

Η Ελισάβετ Δήμου…επί τω έργω!

Η θέση μπορεί να μην εντυπωσιάζει, αλλά το σημαντικό είναι κάποιες άλλες “πρωτιές” της 25χρονης αθλήτριας: Πρώτη φορά έτρεξε με τα χρώματα του συλλόγου, πρώτη φορά στο συγκεκριμένο είδος αγώνων, πρώτη φορά με “σπάικς”, πρώτη φορά με αυτόν το χρόνο στην απόσταση ενώ πρώτη φορά έγινε τόσο γρήγορη “κούρσα” στην κατηγορία γυναικών, με τις 15 πρώτες (από τις 40 που τερμάτισαν) να σημειώνουν χρόνους κάτω από 30 λεπτά στον απαιτητικό αγώνα!  

Η δεύτερη συμμετοχή του ΑΣΕΔ, ο Βασίλης Πάζας, που αγωνίσθηκε στα 5χλμ. Παίδων (Κ18) είχε …ραντεβού με την ατυχία, καθώς ο πρωτοεμφανιζόμενος σε αγώνα εθνικού επιπέδου δρομέας μας παραπάτησε, έπαθε διάστρεμμα (ευτυχώς ελαφράς μορφής) στο πρώτο τμήμα της διαδρομής και αναγκάστηκε να σταματήσει… Η εμπειρία όμως θα του φανεί χρήσιμη στο άμεσο μέλλον.  Βασικό αποτέλεσμα όμως ήταν ότι από αυτή τη συμμετοχή στάλθηκε ένα μήνυμα: Θέλουμε παρουσία και συμμετοχή σε όλα τα αγωνίσματα, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε αθλητές & αθλήτριες για όσο το δυνατόν περισσότερα αγωνίσματα στην ομάδα του στίβου!     

Η χειμερινή σεζόν κλείνει αυτή την εβδομάδα κι από την επόμενη ο αθλητικός μας χαρταετός θα ανεβαίνει προς άλλους, ανοικτούς ορίζοντες…