Skip to main content

Στίβος: Νέες επιτυχίες για τους αθλητές μας στην ημερίδα του ΣΕΦ!!!

Σημαντικές επιδόσεις πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους οι αθλητές του Συλλόγου μας που έλαβαν μέρος σε ημερίδα κλειστού στίβου που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ στις εγκαταστάσεις του ΣΕΦ, την Κυριακή 09/02!

Πιο συγκεκριμένα, η νεαρή αθλήτρια μας Αθηνά Τζιατζούλη πέτυχε, με 1,63μ. στο ύψος, την κορυφαία επίδοση του 2020 στην Ελλάδα στην κατηγορία Κ16, δηλ. στις Παγκορασίδες!  Πρόκειται για μια επίδοση που αποδεικνύει ότι η Αθηνά βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, έχει μεγάλες δυνατότητες και δικαίως οι προσδοκίες μεγαλώνουν…

Δείτε στο παρακάτω video την προσπάθεια της…

Αλλά και η παρουσία των υπολοίπων μελών της αγωνιστικής ομάδας ήταν άκρως ικανοποιητική και ενθαρρυντική! Κι αυτό γιατί…

Η Λυδία Γιαννακοπούλου στα 60μ./εμπόδια (Κ16) έκανε προσωπικό ρεκόρ με 10.44, ενώ η Ιόλη Καλαϊτζή έκανε χρόνο 10.90 κοντά στο ρεκόρ της (10.88).

Ο Γιάννης Κοτσαλής στο ύψος παίδων (Κ18) σημείωσε και αυτός προσωπικό ρεκόρ, με 1,75μ.

βελτιώνοντας το προηγούμενο κατά 9 εκ. ενώ και η Ειρήνη Αξαρλή έκανε και πάλι προσωπικό ρεκόρ με 9.84″ στα 60μ/εμπόδια (Κ18)!

Δείτε στο παρακάτω video την προσπάθεια της Αξαρλή…

Αγωνίσθηκαν, επίσης, ο Βασίλης Λιόλιος, στο τριπλούν Ανδρών αλλά έμεινε με πολλά άκυρα άλματα στο μέτριο 13,83 μ., (καθώς οι αγώνες του κλειστού έχουν για εκείνον δοκιμαστικό χαρακτήρα, επιχειρώντας άλματα με νέα τεχνικά στοιχεία) και η Δέσποινα Μαούνη, που σημείωσε 9.42 στα 60μ./εμπ. Γυναικών, που δεν αντιστοιχεί στις δυνατότητές της. Αλλά η αθλήτρια μας επέλεξε να μην μείνει εκτός αγώνων, πάρα την αμυγδαλίτιδα που την ταλαιπώρησε πρόσφατα, κάνοντας τον αγώνα υπό την επιρροή αντιβίωσης.  

Η αγωνιστική δράση στον κλειστό στίβο συνεχίζεται την Κυριακή 16/2 στο ΣΕΦ, όπου θα συμμετέχουν οι περισσότεροι αθλητές μας.