Skip to main content

Στίβος: "Παρών" ο ΑΣΕΔ στην ημερίδα κλειστού στίβου της Πάτρας!!!

Με σημαντικό αριθμό αθλητών αλλά και διακρίσεων έλαβε μέρος το τμήμα Στίβου του Συλλόγου μας στην ημερίδα κλειστού στίβου που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του “Λαδόπουλου” της Πάτρας, το περασμένο Σάββατο (22/02)!

Οι “μπλε”, παρότι αγωνίστηκαν χωρίς τους Κοτσαλή, Τζιατζούλη, Γιαννακοπούλου και Παπαδημητρίου στη σύνθεση τους λόγω ιώσεων και λοιμώξεων της εποχής, κατάφεραν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους…

Πιο συγκεκριμένα…

Ο Βασίλης Λιόλιος έδωσε το “σύνθημα” επικρατώντας στο μήκος Ανδρών με άλμα στα 6.95μ που είναι ατομική επίδοση για κλειστό στίβο (στον ανοικτό έχει 7.10μ. από πέρυσι). Ο ίδιος αθλητής στη συνέχεια, αγωνίστηκε και στο τριπλούν όπου επιχείρησε ένα μόνο άλμα κάνοντας επίδοση 14.14μ (2η θέση) καθώς δεν ήθελε να επιβαρυνθεί ενόψει του πανελλήνιου κλειστού της επομένης εβδομάδας… 

Δείτε την προσπάθεια του (στο μήκος) στο παρακάτω video…

Η Δέσποινα Μαούνη συμμετείχε στα 60μ./εμπόδια κατακτώντας την πρώτη θέση, αλλά μακριά από το προσωπικό της ρεκόρ καθώς αναρρώνει από την αμυγδαλίτιδα που την ταλαιπώρησε τον τελευταίο μήνα!

Δέσποινα Μαούνη

Δείτε την προσπάθεια της στο παρακάτω video…

Ο Γιώργος Λουκογεωργάκης έμεινε στο 1.65 μ. στο ύψος (Κ16) και την δεύτερη θέση του αγωνίσματος ενώ ήταν εξαιρετικός στο τετραπλούν (Κ16) όπου έκανε ένα μεγάλο αλλά άκυρο άλμα (σταμάτησε για λόγους προστασίας καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις). 

Ο Παναγιώτης Μπακόπουλος “κόλλησε” στο 1.60μ στο ύψος (Κ16). 

Η Ιόλη Καλαϊτζή έκανε επίδοση 10.90″ στα 60μ./εμπόδια (Κ16) ενώ στο τετραπλούν (Κ16) κατετάγη δεύτερη με επίδοση 12.54μ.

Η Κάτια Αλυσανδράτου πήρε το Αργυρό Μετάλλιο στο μήκος (Κ18) κοριτσιών με επίδοση 4.83μ .

Η Ειρήνη Αξαρλή έκανε χρόνο 10.02” στα 60μ./εμπόδια (Κ18) κοριτσιών καθώς σκόνταψε στην εκκίνηση κάτι που επηρέασε την κούρσα της. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αγώνες κλειστού στίβου συνεχίζονται στο ΣΕΦ και ολοκληρώνονται με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.