Skip to main content

Ακαδημίες ΑΣΕΔ: Η μπάλα ταξιδεύει με την αγαπη μας για το χάντμπολ…

Η μπάλα του χάντμπολ τους κρατά ενωμένους και τους βοηθά να ξεπεράσουν τις δυσκολίες της πανδημίας του κορωνοϊού! Το «λουκέτο» στον ερασιτεχνικό αθλητισμό από τον περασμένο Νοέμβριο έχει αναγκάσει τους αθλητες των ακαδημιών μας να παραμένουν στο σπίτι προκειμένου να είναι ασφαλείς, όμως αυτό δεν τους εμποδίζει να κάνουν έστω και διαδικτυακά την προπόνησή τους και φυσικά να επικοινωνούν!

Έτσι η αγάπη και το ενδιαφέρον τους για το χάντμπολ τους… καταργεί τις αποστάσεις! Η προπονήτρια τους, Μαρία Τρομπέτα «δίνει το σύνθημα» από το Δαΐς και μια διαφορετική άσκηση ξεκινά! Πάσα-πάσα η μπάλα ταξιδεύει και φτάνει σε κάθε σπίτι, οι μικροί αθλητές του χάντμπολ το απολαμβάνουν και παράλληλα στέλνουν το δικό τους μήνυμα ότι… έστω και από μακριά θα είναι πάντα κοντά χωρίς τίποτα να τους σταματά!

Λίγες εικόνες λοιπόν, ισοδυναμούν με χίλιες λέξεις!!!

Ας ελπίσουμε ότι και οι αθλητές μας θα γυρίσουν στις προπονήσεις τους το συντομότερο δυνατόν! Ο αθλητισμός άλλωστε δεν είναι πολυτέλεια ούτε δευτερεύουσα δραστηριότητα. Είναι βασικό κομμάτι της ζωής των παιδιών και μόνο όφελος έχει να τους προσφέρει!