Skip to main content

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χάντμπολ Νέων: Η “μπλε” κερκίδα και πάλι στο “Μελίνα Μερκούρη” για το Ελλάδα – Αίγυπτος…

Η Εθνική μας ομάδα Νέων έχοντας στη σύνθεση της έξι αθλητές του Δούκα προκρίθηκε στους “16” του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων και την προσεχή Παρασκευή (23/6) αντιμετωπίζει την Αίγυπτο και με νίκη θα εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο της.

Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για την πορεία της ομάδας στη διοργάνωση και οι διεθνείς μας απευθύνουν κάλεσμα στους φίλους του αθλήματος για να γεμίσουν το κλειστό γυμναστήριο “Μελίνα Μερκούρη” και να στηρίξουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ήδη, πολλοί από τους μικρούς αθλητές των ακαδημιών του ΑΣΕΔ, συνοδευόμενοι από τους προπονητές του Συλλόγου, Μαρία Τρομπέτα, Κώστα Τσαβδαρίδη, Γιώργο Χαλκίδη και Θοδωρή Βενάρδο, έχουν παρακολουθήσει τα δύο πρώτα παιχνίδια της Ελλάδας με Κούβα και Σαουδική Αραβία και προετοιμάζονται και για το τρίτο κόντρα στην Αίγυπτο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που στέκεται στο πλευρό μας και στηρίζει την προσπάθεια μας αλλά και τους μικρούς αθλητές του Συλλόγου μας που είναι πάντα δίπλα μας. Η παρουσία τους μας δίνει ώθηση και δύναμη για να προχωρήσουμε και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται”, μας λέει ο διεθνής παίκτης του Δούκα Ανδρεάς Γερουλάνος ενώ ο Λευτέρης Παγιάτης συμπληρώνει: “Είναι πολύ όμορφη η εικόνα της κερκίδας που αντικρίζουμε σε κάθε παιχνίδι που αγωνιζόμαστε. Η συμπαράσταση όλων είναι καθοριστική για την υλοποίηση του στόχου μας. Καλούμε τους φίλους του χάντμπολ αλλά και τους μικρούς αθλητές να παρακολουθήσούν και το τρίτο παιχνίδι με την Αίγυπτο και να αποτελέσουν τον παίκτη παραπάνω για εμάς”.

Στο “μπλε” στρατόπεδο υπάρχει έντονη κινητικότητα για τον αυριανό αγώνα και όσοι αθλητές επιθυμούν να βρεθούν και πάλι δίπλα στην Εθνική μας ομάδα θα πρέπει να ενημερώσουν τους εφόρους των τμημάτων τους.

Διοικητικοί παράγοντες, προπονητές, αθλητές και γονείς αναμένεται να στήσουν και πάλι τη δική τους “μπλε” κερκίδα στο κλειστό “Μελίνα Μερκούρη” και όλοι είναι έτοιμοι για να πανηγυρίσουν μια ακόμα νίκη της ΕΘνική μας και των δικών μας παιδιών.

Το ραντεβού μας αύριο (23/6) στις 18.00. Θα είμαστε όλοι εκεί!!! Καλή επιτυχία Ελλάδα!!!