Skip to main content

Χάντμπολ Ανδρών: Ανανέωση συνεργασίας με τον Παναγιώτη Τούση…

Το τμήμα χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον φυσιοθεραπευτή Παναγιώτη Τούση, ο οποίος μέσω του «No Pain Project» αναλαμβάνει και για τη σεζόν 2022-2023 το «νευραλγικό κομμάτι» της πρόληψης, θεραπείας και λειτουργικής αποκατάστασης των αθλητών του τμήματος που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, με στόχο την ταχύτερη και αποτελεσματική επιστροφή τους στις υποχρεώσεις της ομάδας.

ΑΣΕΔ και Παναγιώτης Τούσης δούλεψαν μαζί για πρώτη φορά την περσινή αγωνιστική περιόδο και από τη στιγμή που όλα κύλησαν ομαλά και η συνεργασία ήταν άψογη αποφάσισαν να πορευτούν μαζί και τη νέα χρονιά.

Στις δηλώσεις του, ο Παναγιώτης Τούσης επεσήμανε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον σύλλογο. Η υλοποίηση του στόχου που θέσαμε την περυσινή σεζόν αποτέλεσε τον κύριο λόγο της παραμονής μου. Η παρουσία των Γιώργου Χαλκίδη και Στάθη Ζαμπούνη, η διαμόρφωση ποιοτικού ρόστερ από τη διοίκηση και ο επαγγελματικός τρόπος που δουλεύει η ομάδα(σε αυτό το σημείο να δώσω τα εύσημα μου στον κο Μπουνα που επι μια 5ετια βοήθησε τα μέγιστα στη διαμόρφωση αυτής της νοοτροπίας) παρέχουν τις ιδανικές συνθήκες ωστε εγώ και ο συνεργάτης μου Κωνσταντίνος Κωστοπουλος να δουλέψουμε και να βοηθήσουμε την ομάδα μέσω της φυσιοθεραπείας και του recovery».

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (8/8) Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΩΤΗ ΤΩΝ «ΜΠΛΕ»
Την ίδια ώρα, η ανδρική ομάδα μπαίνει από την προσεχή Δευτέρα (8/8), σε ρυθμούς προπονήσεων καθώς ξεκινά η προετοιμασία της ομάδας για τη σεζόν 2022-2023.