Skip to main content

Χάντμπολ Ανδρών: Επανέναρξη πρωταθλήματος για τον ΑΣΕ Δουκα με ντέρμπι κορυφής το Σάββατο (11/11, 16.00) στο Βύρωνα κόντρα στην ΑΕΚ…

Το πρωτάθλημα της Handball Premier συνεχίζεται το προσεχές Σαββατοκύριακο έπειτα από διακοπή μιας εβδομάδας λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας, με τον ΑΣΕΔ να δοκιμάζεται στο κλειστό γυμναστήριο του Βύρωνα από την ισχυρή ΑΕΚ…

Η αναμέτρηση διεξάγεται στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής, το Σάββατο 11/11 και ώρα 16:00, με τους αθλητές του Γιώργου Χαλκίδη να…μετρούν τις δυνάμεις τους κόντρα στους περσινούς πρωταθλητές αλλά και βασικούς διεκδικητές των εγχώριων τίτλων και τη φετινή χρονιά.

Θυμίζουμε ότι ο Δούκας έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα τη φετινή σεζόν και με ρεκόρ 5-1-0 βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 11 βαθμούς σε 6 αγώνες, ενώ Ολυμπιακός και ΑΕΚ ακολουθούν με 10 βαθμούς σε 5 αγώνες έχοντας σε εκκρεμότητα το μεταξύ τους ματς (16/12).

ΓΙΑΝΤΣΑ: “ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟ, ΤΟ 100%, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ…”

Ο Αλεξάνταρ Γιάντσα, σχολιάζει σχετικά με το ντέρμπυ κορυφής κόντρα στην ΑΕΚ και τον τρόπου που πρέπει να εμφανιστεί η ομάδα του το Σάββατο: «Παίζουμε κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα, ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, το 100%, για να πάρουμε ό,τι καλύτερο μας αξίζει. Γνωρίζουμε ότι η ΑΕΚ είναι δύσκολος αντίπαλος. Θα βασιστούμε στην καλή μας άμυνα και τα τρεξίματα που έχουμε ως ομάδα. Είναι αλήθεια ότι με την ΑΕΚ υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ως άτομα και ως ομάδες καθώς η ΑΕΚ έχει πιο έμπειρους παίκτες που έχουν παίξει σε υψηλότερο επίπεδο από εμάς, αλλά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε  ό,τι μας αναλογεί από το παιχνίδι».

Δείτε παρακάτω το σχετικό video με τις δηλώσεις του

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής της Handball Premier έχουν ως εξής:

Handball Premier (7η αγωνιστική)
ΔΓ Βύρωνα 16:00, ΑΕΚ- ΑΣΕ Δούκα
(Κινατζίδης- Φωτακίδης, Ανταλής)

Σπίτι του Χάντμπολ 16:00, ΑΕΣΧ Πυλαίας- Διομήδης Άργους
(Λινάρδος- Νικολαϊδης, Σίσκου)
ΔΑΚ Έδεσσας 17:00, Αερωπός Έδεσσας ManDynamic- Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή
(Γκόγκας- Σαχίνογλου, Μιχαηλίδης)
Πανελληνίου 17:00, Πανελλήνιος ΓΣ- ΠΑΟΚ
(Τόλιος- Α. Γερουλάνος, Μίγκας)
ΔΑΚ Νάουσας 18:00, Ζαφειράκης Νάουσας- ΓΑΣ Κιλκίς
(Τζαφερόπουλος- Πατιός, Αγγελίδης)
Ιωνικού 18:00, Ιωνικός Affidea- Bianco Monte Δράμα 1986
(Χαραλαμπίδης- Ζήσης, Τσάκωνας

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ