Skip to main content

Χάντμπολ Ανδρών: Καν’ το όπως στον α’ γύρο! Ο ΑΣΕ Δούκα κοντράρεται την Κυριακή (10/02) στις 17.00 με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη (απευθείας από την ΕΡΤ3)…

Ένα από τα δυσκολότερα εκτός έδρας παιχνίδια του πρωταθλήματος, δίνει την προσεχή Κυριακή (10/02) στις 17.00, η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα που μάχεται στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Handball Premier.

Η ομάδα του Στέλιου Σεϊρεκίδη παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυνατή μέσα στην έδρα της και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στο στρατόπεδο των «μπλε». Άλλωστε ο ΠΑΟΚ (3η θέση, 26 βαθμοί) είναι μια από τις ομάδες που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα και σίγουρα, ο αποκλεισμός του από τον Κύπελλο Ελλάδος τον έχει πεισμώσει.

Ο Δούκας (4η θέση, 18 βαθμοί) όμως, έχει αποδείξει ότι μπορεί να τον κερδίσει καθώς το έκανε στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος μέσα στο Δαΐς όπου και επικράτησε με 25-24. Με οδηγό λοιπόν αυτή την εμφάνιση, το συγκρότημα των Εκπαιδευτηρίων θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη και θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

XNT_9224

ΜΠΟΥΝΑΣ: «ΝΑ ΤΕΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΞΕΛΙΞΗ»

Ο προπονητής του ΑΣΕ Δούκα, Κωστής Μπούνας μίλησε για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ επισήμανε μεταξύ άλλων: «Ο αγώνας της Κυριακής απέναντι στον ΠΑΟΚ είναι ένα ακόμα πολύ δύσκολο παιχνίδι στις πρώτες αγωνιστικές του β’ γύρου. Παίζουμε σε μια έδρα που μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να περάσει μόνο ο Ολυμπιακός και αυτό από μόνο του λέει πολλά … Ο στόχος μας για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι να τεστάρουμε την αγωνιστική μας εξέλιξη σε συγκεκριμένα τακτικά κομμάτια του παιχνιδιού μας που δίνουμε προτεραιότητα. Εύχομαι να γίνει ένα όμορφο και γρήγορο τηλεοπτικό παιχνίδι».

XNT_9068

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της Handball Premier έχει ως εξής:

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Handball Premier (16η αγωνιστική)

Νέα Κίος 18:00, Διομήδης Άργους- Άρης Νίκαιας (Σκλαβενίτης- Τόλιος, Νικολίτσας)

Φιλίππειο 18:00, Φίλιππος Βέροιας- ΑΕΣΧ Πυλαίας (Πατιός- Τσιάνας, Αγγελίδης)

ΧΑΝΘ 18:00, ΧΑΝΘ- Αερωπός Έδεσσας (Κατσίκης- Μιχαηλίδης, Παρτεμιάν)

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Ρέντη 16:30, Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή-  Δράμα (Ανταλής- Ζήσης, Κυριακούλιας)

ΔΑΚ Νεάπολης 17:00- ΠΑΟΚ Βεργίνα ΤV- ΑΣΕ Δούκα (τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3) (Νάσκος- Χαρίτσος, Μεϊμαρίδης).

 

Βαθμολογία (Σε 16 αγώνες)

Ολυμπιακός 29

ΑΕΚ     28

ΠΑΟΚ   26

ΑΣΕ Δούκα 18

Αερωπός Έδεσσας   14

Δράμα ’86             14

Διομήδης Άργους  14

ΑΕΣΧ Πυλαίας   13

Φίλιππος Βέροιας 8

Άρης Νικαίας 8

ΧΑΝΘ     4

Φοίβος Συκεών   4