Skip to main content

Χάντμπολ Ανδρών: Ματς – πρόκληση για τον ΑΣΕΔ στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος με την ΑΕΚ. Την Τετάρτη στις 18.00 η νοκ άουτ «μονομαχία»…

Μια ακόμα αγωνιστική πρόκληση είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα που βάζει άνω τελεία στη Handball Premier και στρέφει την προσοχή της στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Η αναμέτρηση έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη (19/12) στις 18.00 και ο Κωστής Μπούνας και οι παίκτες του θα παλέψουν για τη νίκη που θα τους δώσει και την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

XNT_5576

ΜΠΟΥΝΑΣ: “ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΔΥΣΚΟΛΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ” 

Η Ένωση παρουσιάζεται ιδιαίτερα ενισχυμένη τη φετινή χρονιά και πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Handball Premier και στο «μπλε» στρατόπεδο γνωρίζουν πολύ καλά το δύσκολο έργο που έχουν να αντιμετωπίσουν. «Ο αγώνας με την ΑΕΚ πρέπει να αποτελεί κίνητρο από μόνος του για κάθε ομάδα. Μόνο μέσα από τέτοιου είδους δυνατά παιχνίδια καταλαβαίνεις που βρίσκεσαι αγωνιστικά και ποια στοιχεία του παιχνιδιού χρειάζονται βελτίωση. Η αντίπαλη ομάδα έχει ιδιαίτερη ποιότητα, ειδικά στην επίθεση και για να κερδίσεις φάσεις θα πρέπει να έχεις πολύ καλή και αποτελεσματική αμυντική λειτουργία. Δεν αποτελεί αυτοσκοπό το θέμα πρόκριση – εμείς όπως και να έχει θέλουμε να στηριχτούμε στο παιχνίδι μας και να κερδίσουμε πράγματα για τη δύσκολη συνέχεια», τονίζει στις δηλώσεις του ο τεχνικός του ΑΣΕΔ, Κωστής Μπούνας.

XNT_5970

Ο Δούκας την περασμένη Κυριακή πέτυχε μια πολύ σπουδαία νίκη επί του Αερωπού Έδεσσας σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα αποκόμισε πολλά οφέλη και παράλληλα βγήκε διπλά κερδισμένος καθώς πέρα από τους δύο πολύτιμους βαθμούς πήρε βοήθεια από το νεαρό Κώστα Μπαζδέκη που πήρε χρόνο συμμετοχής και προσέφερε και αυτός τα μέγιστα για να μπορέσει ο ΑΣΕΔ να φτάσει στον στόχο του.

“Θέλω να ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά τους παίκτες μου για την προσπάθεια και την επιτυχία να αντεπεξέλθουν σε ένα ακόμα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι στη φετινή μας διαδρομή. Ξέρουμε ότι όλα μας τα παιχνίδια θέλουν διάρκεια και κρίνονται στο τέλος, οπότε όταν καταφέρνουμε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και ψύχραιμοι σε σχέση με πιο έμπειρους αντιπάλους, αυτό μας εξελίσσει και μας βελτιώνει», δήλωσε για το ματς με τον Αερωπό ο τεχνικός των «μπλε» και συμπλήρωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που στο συγκεκριμένο παιχνίδι κέρδισε χρόνο συμμετοχής και βοήθησε την ομάδα ο Κώστας (Μπαζδέκης), καθώς στόχος μας είναι να βάλουμε σιγά σιγά και άλλα παιδιά από τις υποδομές μας στην πρώτη ομάδα, όπως ο Ηλίας (Βελαώρας) που θα μπει κανονικά με την έναρξη του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος. Άλλωστε, προτεραιότητα για τη φετινή χρονιά είναι η ατομική βελτίωση και αγωνιστική ωρίμανση των νεαρών παικτών μας“.

XNT_5930

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Η σέντρα της αναμέτρησης ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΑΣΕ Δούκα έχει προγραμματιστεί για τις 6 το απόγευμα της Τετάρτης και το παιχνίδι θα “σφυρίξουν” οι κ.κ. Συρεπίσιος και Μερτινιάν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των προημιτελικών έχει ως εξής:

Κύπελλο Ελλάδος (προημιτελικά)

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018
Σπίτι του Χάντμπολ 18:00, ΑΕΣΧ Πυλαίας – ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV
(Δελόγλου- Θεοδοσίου, Μεϊμαρίδης)
ΟΑΚΑ 18:00, ΑΕΚ – ΑΣΕ Δούκα
(Συρεπίσιος- Μερτινιάν, Μίγκας)

Ιωνικού 20:00, Ιωνικός ΝΦ – Διομήδης Άργους
(Τσάκωνας- Φωκίτης, Αντωνόπουλος)

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018
ΟΑΚΑ 19:15, ΑΟ Νηρεύς – Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή
(Κουτσός- Ανταλής, Κυριακούλιας)