Skip to main content

Χάντμπολ Ανδρών: Με στόχο το «διπλό» αναχώρησε για την Βέροια ο ΑΣΕΔ. Το Σάββατο (10/11) στις 18.00 το ντέρμπι με τον Φίλιππο…

Αντιμέτωπος με μια ακόμα επικίνδυνη αποστολή θα βρεθεί το προσεχές Σάββατο (10/11, 18.00) ο ΑΣΕΔ. Ο Κωστής Μπούνας και οι παίκτες του αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Φίλιππο για την 6η αγωνιστική της Handball Premier.

Ο Δούκας θέλει να δώσει ακόμα μεγαλύτερη αξία στη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής επί του ΠΑΟΚ και για να το πετύχει θα πρέπει να αποδράσει με το «διπλό» από τη Βέροια. Ο Φίλιππος είναι μια ομάδα που βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα ωστόσο είναι πάντα επικίνδυνος μέσα στην έδρα του για αυτό και ο αγώνας του Σαββάτου θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Οι «μπλε» αναχώρησαν για τη Βόρεια Ελλάδα, με θετική ψυχολογία, έχοντας ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση των δυο πολύτιμων βαθμών.

XNT_5350

ΜΠΟΥΝΑΣ: «ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ»

Ο προπονητής του ΑΣΕΔ, Κωστής Μπούνας αναφερόμενος στο αυριανό παιχνίδι επεσήμανε: “Το Σάββατο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στη Βέροια με μια παραδοσιακή ομάδα του αθλήματος. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι μέσα στην έδρα του ο Φίλιππος παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικός προσπαθώντας να διεκδικήσει αποτελέσματα από όλους τους αντιπάλους. Εμείς βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και βασικός μας στόχος είναι να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και αγωνιστικά ώριμοι, όπως αγωνιστήκαμε στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Περιμένουμε ένα ακόμα ντέρμπι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες”.

XNT_5576

ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ: «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ»

Από τους παίκτες, ο Έκτορας Πολύδωρος, που ήταν εκ των πρωταγωνιστών της θριαμβευτικης νίκης επι του ΠΑΟΚ, δήλωσε για το ματς με τον Φίλιππο Βέροιας: “Προερχόμαστε από μια μεγάλη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ αλλά αυτό το αποτέλεσμα το έχουμε αφήσει ήδη πίσω μας. Ο Φίλιππος έχει παραδοσιακά μια δύσκολη έδρα και αυτό τον κάνει πολύ ανταγωνιστικό. Με «όπλο» την άμυνα μας αλλά και τις αδυναμίες του αντιπάλου μας θα παλέψουμε για να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί από το παιχνίδι”.

ΜΕ ΠΙΠΕΛΙΔΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Στο μεταξύ, πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστό ότι ο Ευθύμης Πιπελίδης συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Φιλίππου Βέροιας και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο αυριανό παιχνίδι με τον ΑΣΕΔ.

XNT_5704

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Η σέντρα της αναμέτρησης του Δούκα με τον Φίλιππο έχει προγραμματιστεί για τις 18.00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της αγωνιστικής έχουν ως εξής:

Handball Premier (6η αγωνιστική)

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

ΔΑΚ Βικέλας 18:00, Φίλιππος Βέροιας – ΑΣΕ Δούκα, (Νάσκος- Χαρίτσος, Σίσκου)

ΔΓ Νίκαιας 18:00 Άρης Νίκαιας – ΑΕΣΧ Πυλαίας, (Κινατζίδης- Φωτακίδης, Μίγκας)

Νέα Κίος 18:00, Διομήδης Άργους – Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή (Συρεπίσιος- Τόλιος, Νικολίτσας)

ΟΑΚΑ 18:00, ΑΕΚ – BIANCO MONTE Δράμα 1986, (Χρηστίδη- Κουτσός, Μπεμπέτσος)

ΧΑΝΘ 18:00, ΧΑΝΘ – Φοίβος Συκεών, (Δελόγλου- Θεοδοσίου, Αγγελίδης)

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Νεάπολης 17:00, ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV – Aερωπός Έδεσσας (ΕΡΤ3), (Λινάρδος- Νικολαϊδης, Μεϊμαρίδης)