Skip to main content

Χάντμπολ Ανδρών: Πρεμιέρα στο «σπίτι» του με ντέρμπι! Ο ΑΣΕ Δούκα υποδέχεται το Σάββατο (28/9, 13.00) τον Ιωνικό ΝΦ…

Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς δίνει το Σάββατο (28/9, 13.00) η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα που θα υποδεχτεί τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, στο αθλητικό κέντρο Δαΐς, για τη 2η αγωνιστική της Handball Premier. Η ομάδα του Γιώργου Χαλκίδη θα επιδιώξει να πετύχει την πρώτη της νίκη κόντρα σε έναν αντίπαλο που παρουσιάζεται ανανεωμένος μεταγραφικά τη φετινή σεζόν. Πρόκειται για ένα παραδοσιακό ντέρμπι με τις δυο ομάδες να γνωρίζονται ήδη πολύ καλά αφού έχουν συναντηθεί μέσα στο τερέν και στα φιλικά προετοιμασίας. 

ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ: «ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ» 

Ο πολύπειρος, Τάσος Παπαδιονυσίου μίλησε για το παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Είναι το πρώτο μας εντός έδρας ματς για την φετινή σεζόν. Θέλουμε να αποκτήσουμε σιγά – σιγά μια ταυτότητα σαν ομάδα η οποία θα μας φέρει και νικηφόρα αποτελέσματα. Για το παιχνίδι πιστεύω δεν υπάρχουν μυστικά οι δυο ομάδες γνωριζόμαστε πολύ καλά και αυτός που θα επιβάλλει τον ρυθμό του θα έχει τον πρώτο λόγο για το θετικό αποτέλεσμα. Θέλουμε να πάρουμε τους πρώτους μας βαθμούς και θα τα δώσουμε όλα για την νίκη απέναντι στον Ιωνικό».

ΣΕ LIVE STREAM Ο ΑΓΩΝΑΣ 

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος, όλα τα εντός έδρας παιχνίδια θα μεταδίδονται σε live stream μέσω του επίσημου καναλιού του ΑΣΕ Δούκα στο YouTube σε παραγωγή του Sportshero.gr και μετάδοση του Γιώργου Νιφλή. 

Το Link της αναμέτρησης: 

«ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ» ΟΙ ΚΙΝΑΤΖΙΔΗΣ-ΦΩΤΑΚΙΔΗΣ

Τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής ορίστηκαν για το προσεχές Σάββατο(28/9) και η αναμέτρηση του ΑΣΕ Δούκα με τον Ιωνικό θα ξεκινήσει στις 13.00. Ο αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς παρουσία θεατών λόγω εκκρεμότητας στα δικαιολογητικά της άδειας τέλεσης του ενώ οι διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ.κ. Κινατζίδης και Φωτακίδης. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής έχει ως εξής: 

Handball Premier (2η αγωνιστική)

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024

Δαϊς 13:00, ΑΣΕ Δούκα- Ιωνικός Bfon

(Κινατζίδης- Φωτακίδης, Τσάκωνας)

ΟΑΚΑ 15:00, ΑΕΚ- ΠΑΟΚ (κεκλεισμένων των θυρών)

(Μπέτμαν- Τζαφερόπουλος, Ανταλής)

Σπίτι του Χάντμπολ 16:00, ΑΕΣΧ Πυλαίας- Bianco Monte Δράμα

(Γκόγκας- Σαχίνογλου, Μιχαηλίδης)

ΔΑΚ Κιλκίς 18:00, ΓΑΣ Κιλκίς- ΕΣΝ Βριλησσίων (κεκλεισμένων των θυρών)

(Νάσκος- Χαρίτσος, Παρτεμιάν)

ΔΑΚ Νάουσας 18:00, Ζαφειράκης Νάουσας- ΧΑΝΘ

(Θεοδοσίου- Παπούλιας, Κατσίκης)

Ηλιούπολης 18:00, Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή- Διομήδης Άργους

(Ζήσης- Χαραλαμπίδης, Μίγκας)