Skip to main content

Χάντμπολ Ανδρών: Στη Θεσσαλονίκη ο ΑΣΕ Δούκα για τον αγώνα της Κυριακής (20/10, 16.00) κόντρα στη ΧΑΝΘ…

Το πρώτο «διπλό» στη φετινή Handball Premier είναι έτοιμος να διεκδικήσει ο ΑΣΕ Δούκα που την προσεχή Κυριακή (20/10) στις 16.00 θα αντιμετωπίσει στη Θεσσαλονίκη την ομάδα της ΧΑΝΘ, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Γιώργου Χαλκίδη καλούνται να παραμείνουν προσηλωμένοι στο αγωνιστικό τους πλάνο για 60 λεπτά για να μπορέσουν να πετύχουν τη δεύτερη νίκη τους κόντρα σε μια ομαδα που μετρά μόνο ήττες στο πρωτάθλημα. Στις δηλώσεις του, ο αθλητής του Δούκα, Σαρκίς Χουρσοουντιάν αναφέρει: «Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας τη ΧΑΝΘ. Στόχος μας είναι να δείξουμε σοβαρότητα και να ακολουθήσουμε το πλάνο της ομάδας με σκοπό να πάρουμε τους δυο βαθμούς».

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η προετοιμασία του Δούκα αναμένεται να ολοκληρωθεί το μεσημέρι του Σαββάτου και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Η αυλαία της 5ης αγωνιστικής άνοιξε μεσούσης της εβδομάδας με τέσσερις αναμετρήσεις λόγω των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των Ολυμπιακού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Δράμα ’86 και θα ολοκληρωθεί το Σαββατοκύριακο με τα παιχνίδια Ιωνικός ΝΦ-ΓΑΣ Κιλκίς και ΧΑΝΘ-ΑΣΕ Δούκα. Διαιτητές στο Κυριακάτικο παιχνίδι των «μπλε» ορίστηκαν οι κ.κ. Πατιός και Πήτας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και η βαθμολογία:

Handball Premier (5η αγωνιστική)

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024

Ιωνικού 18:00, Ιωνικός Bfon- ΓΑΣ Κιλκίς

(Κινατζίδης- Φωτακίδης, Τσάκωνας)

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024

Μ. Τσικίνας 16:00, ΧΑΝΘ- ΑΣΕ Δούκα

(Πατιός- Πήτας, Δελόγλου)

H βαθμολογία

(Σε 5 αγώνες)

1.Ολυμπιακός 10

2.ΑΕΚ 10

3.Δράμα 8

4.Διομήδης Άργους 6

5.ΠΑΟΚ 5

6.Ζαφειράκης Νάουσας 5

7.ΓΑΣ Κιλκίς 4 *

8.ΑΣΕ Δούκα *

9.Βριλήσσια

10.Ιωνικός ΝΦ 2 *

11.ΧΑΝΘ 0 *

12.Πυλαία 0

* ΓΑΣ Κιλκίς, ΑΣΕ Δούκα, Ιωνικός ΝΦ και ΧΑΝΘ έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο