Skip to main content

Χάντμπολ Ανδρών: Την Κυριακή (‪23/02‬) στις 16.00 ο ΑΣΕΔ αντιμετωπίζει τον Άρη, στη Νίκαια…

Ένα ακόμα πονηρό παιχνίδι έχει μπροστά της η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα που την προσεχή Κυριακή (23/02) στις 4 το απόγευμα θα αναμετρηθεί στη Νίκαια με αντίπαλο τον Άρη, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Handball Premier.
Μετά τη σημαντική νίκη επί του Φαίακα Κέρκυρας (25-22), οι «μπλε» θέλουν να διπλασιάσουν τα νικηφόρα αποτελέσματα κόντρα σε μια ομάδα που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και μάχεται για την παραμονή της στην κατηγορία.

ΜΠΟΥΝΑΣ: «ΚΟΜΒΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗ»
Ο προπονητής του ΑΣΕΔ, Κωστής Μπούνας χαρακτήρισε κομβικό για την ομάδα του το συγκεκριμένο παιχνίδι τονίζοντας παράλληλα ότι ο Άρης είναι επικίνδυνος αντίπαλος που ψάχνει βαθμούς μέσα στην έδρα του: «Θεωρώ τον αγώνα της Κυριακής κομβικό για την τελική μας κατάταξη στην κανονική περίοδο – είναι ένα παιχνίδι που θα στοχεύσουμε στη νίκη. σχεδόν κανένας αντίπαλος δεν έχει περάσει εύκολα από την Νίκαια και ποσό μάλλον η ομάδα μας που γνώρισε την ήττα στον α γύρο και σίγουρα δεν έχει την πολυτέλεια να παρουσιαστεί απροετοίμαστη. Ο Άρης κυνηγάει όλα τα παιχνίδια ειδικά εντός έδρας καθώς ψάχνει βαθμούς για να ανεβεί στη βαθμολογία και είμαι βέβαιος τόσο εγώ όσο και οι παίκτες μας ότι θα εμφανιστεί διαβασμένος και ψυχολογικά έτοιμος για δυνατή μάχη. Ο βασικός μας στόχος είναι να περιορίσουμε στο ελάχιστο τη διάρκεια των «νεκρών» διαστημάτων στο παιχνίδι μας και εφόσον το καταφέρουμε πιστεύω θα έχουμε πλεονέκτημα».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Τζαφερόπουλος και Φωτακίδης θα «σφυρίξουν» την αναμέτρηση της Κυριακής. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 17ης ημέρας έχει ως εξής:
Handball Premier (17η αγωνιστική)
‪Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020‬

Νέα Κίος ‪17:00‬, Διομήδης Άργους- Αερωπός Έδεσσας
(Συρεπίσιος- Μερτινιάν, Νικολίτσας)
Νεάπολης ‪17:00‬, ΠΑΟΚ- Φίλιππος Βέροιας
(Δελόγλου- Θεοδοσίου, Παρτεμιάν)
ΟΑΚΑ ‪21:00‬, ΑΕΚ- Ιωνικός ΝΦ
(Τσάκωνας- Ψύλλος)
‪Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020‬
Σπίτι του Χάντμπολ ‪11:30‬, ΑΕΣΧ Πυλαίας- Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή (ΕΡΤSPORTS)
(Πατιός- Τσιάνας, Μιχαηλίδης)
Νικαίας ‪16:00‬, Άρης Νικαίας- ΑΣΕ Δούκα
(Τζαφερόπουλος- Φωτακίδης, Αντωνόπουλος)

Κέρκυρας ‪19:00‬, Φαίακας Κέρκυρας- Bianco Monte Δράμα
(Συρεπίσιος- Μερτινιάν, Αγγελίδης).