Skip to main content

Χάντμπολ ΑΣΕΔ: Συλλέκτες εμπειριών και διακρίσεων στο Euro 2024 (U20) οι διεθνείς αθλητές του Δούκα…

Η ανάδειξη τους ως πολυτιμότεροι παίκτες στις αναμετρήσεις του Euro 2024 (U20), που φιλοξενείται στην Σλοβενία τους έδωσε και το εισιτήριο για τη συμμετοχή τους στο φετινό “Respect Your Talent” της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ.

Ο λόγος για τους τρεις διεθνείς αθλητές του ΑΣΕΔ, Φίλιππο Χατσατουριάν, Τζανή Μπατή και Φώτη Τσιούμα που είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία ζωής στο περιθώριο της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Δίπλα σε κορυφαίους του χώρου, πήραν πολύτιμες γνώσεις για το αντιντόπινγκ, τη διαχείριση των media, την πνευματική προετοιμασία, το αθλητικό δίκαιο, τη διατροφή και την παράλληλη καριέρα.

«Μάθαμε σημαντικά πράγματα, γνωρίσαμε αθλητές που πρωταγωνιστούν στην Ελίτ του Ευρωπαϊκού Χάντμπολ και προσεγγίσαμε μαζί με αθλητές της ηλικίας μας που συμμετέχουν στο Euro 2024 (U20) με επαγγελματικό τρόπο το χάντμπολ», μας είπαν χαρακτηριστικά.

Το “Respect Your Talent” στοχεύει στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων και την ενίσχυση της καριέρας των νέων ταλαντούχων αθλητών, δίνοντας τους τα «εργαλεία» να πετύχουν τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.