Skip to main content

Χάντμπολ Εφήβων: Πρωταθλητής ΕΣΧΑ ο ΑΣΕΔ!!!

Μεγάλη διάκριση σημειώσε η Εφηβική ομάδα Χάντμπολ του Συλλόγου μας η οποία αναδείχθηκε χθες (14/03) Πρωταθλήτρια ΕΣΧΑ 2017-2018 καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στην ειδική βαθμολογία του Final Six με 16 βαθμούς ενώ Ολυμπιακός και Άρης Νικαίας ακολούθησαν με 14 και 12, αντίστοιχα!

Ωστόσο, το παράδοξο είναι ότι αυτό συνέβη…άνευ του τελευταίου αγώνος! Πιο συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα (18:30) στα Βριλήσσια είχε προγραμματιστεί ο εξ αναβολής αγώνας ΕΣΝ Βριλησσίων – ΑΣΕΔ ο οποίος τελικά δεν διεξήχθη ποτέ καθώς οι γηπεδούχοι δεν συμπλήρωσαν τον απαιτούμενο αριθμό αθλητών ώστε να αρχίσει η αναμέτρηση και έτσι οι “μπλε” πανηγύρισαν τη νίκη και άρα την κατάκτηση του τίτλου χωρίς να αγωνιστούν (σκορ 0-10)…

0023-1

Ο πρώτος στόχος λοιπόν για την εφηβική μας ομάδα επετεύχθη και ο προπονητής των «μπλε», Δήμος Σαμαράς μοίρασε πολλά μπράβο στους παίκτες του για την προσπάθεια που κατέβαλαν και παράλληλα αναφέρθηκε και στην τελική φάση του πρωταθλήματος στην οποία θα συμμετάσχει ο ΑΣΕΔ:

«Έκλεισε με επιτυχία ο πρώτος γύρος μιας δύσκολης χρονιάς για τα παιδιά καθώς προσπάθουν να συνδυάσουν τις υποχρεώσεις τους στο σχολείο με τον αθλητισμό. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την υπέρβαση που έκαναν καθώς δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι στην 4η αγωνιστική αυτή η ομάδα βρίσκονταν στην 4η θέση και με 6 συνεχόμενες νίκες κατάφερε να φτάσει στην κορυφή και να πάρει την 1η θέση στο πρωτάθλημα ΕΣΧΑ. Ο πήχης πλέον μπαίνει ψηλότερα και με όπλο μας το πάθος για διάκριση και την διάθεση για άμυνα να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων! Στόχος μας είναι τα παιδιά να μάθουν μέσα από την προπονητική διαδικασία και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις να διεκδικούν οτι καλύτερο για την ομάδα και για τον εαυτό τους και να έχουμε παίκτες που θα ξεχωρίσουν στο μελλον και θα στελεχώσουν την αντρική μας ομάδα”.

Ακολουθεί η τελική Βαθμολογία του Final Six της ΕΣΧΑ, αλλά και των θέσεων 7-11…

θέσεις 1-6
1. ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 16
2. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ 14
—————————————-
3. ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 12
—————————————-
4. ΙΩΝΙΚΟΣ 12
5. ΚΑΜΑΤΕΡΟ 4
6. ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 2
θέσεις 7-11
7. ΟΦ Νέας Ιωνίας 11
8. Πανελλήνιος ΓΣ 10
9. Αναγέννηση Βύρωνα 8
10. Πανιώνιος ΓΣΣ 7
11. Τελαμώνας Σαλαμίνας -6

Αξίζει να σημειωθεί ότι ΑΣΕΔ και Ολυμπιακός εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στην τελική, πανελλήνια φάση του πρωταθλήματος ενώ ο Άρης Νικαίας θα διεκδικήσει την παρουσία του σε αυτή μέσω αγώνα μπαράζ.