Skip to main content

Ποδόσφαιρο Σάλας Ανδρών: Άνετη επικράτηση με σκορ 10-3 επί της Σαλαμίνας και πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου!

Η ανδρική ομάδα Futsal του ΑΣΕ Δούκα εξασφάλισε με εμφατικό τρόπο την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας επικρατώντας της Σαλαμίνας με σκορ 10-3, το βράδυ της Παρασκευής 24/3.

Ο νοκ άουτ προημιτελικός διεξήχθη στο φιλόξενο κλειστό γυμναστήριο του Κορυδαλλού με τους “μπλε” να μπαίνουν δυνατά στο ματς και να μην αφήνουν πολλά περιθώρια αντίδρασης στους νησιώτες…

Πράγματι, Κοντογεώργης και Τσίνας πρόλαβαν να σκοράρουν από δύο τέρματα στα πρώτα πέντε λεπτά της αναμέτρησης διαμορφώνοντας άμεσα το σκορ σε 4-0 ενώ το 5-0 σημείωσε ο Κονδυλάτος στο 6′!!!

Από κει και πέρα, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν κι εν μέρει το κατάφεραν…

Αρχικά μείωσαν σε 5-1 με τον Φιλίππου στο 8′ ενώ στη συνέχεια οι Πασσαλής και Τσικλιλαρος στο 15′ και 18′, αντίστοιχα, σημείωσαν ακόμη δύο τέρματα για την ομάδα τους μειώνοντας σε 6-3 (σκορ ημιχρόνου) αφού λίγο νωρίτερα ο Silva Santos είχε προσωρινά ανεβάσει τον δείκτη του σκορ σε 6-1 (στο 13′).

Στην επανάληψη, οι αθλητές του Γιάννη Μοστριού σκόραραν ακόμη τέσσερα τέρματα με τους Silva Santos (2), Pereira και Marinho φτάνοντας άνετα στο τελικό 10-3.

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου, οι “μπλε” θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Ερμής Ζωγράφου – Παναθηναϊκός (05/04) ενώ στον δεύτερο ημιτελικό ο Πήγασος Αγίας Παρασκευής περιμένει τον νικητή του προημιτελικού Αθήνα ’90 – ΑΕΚ (29/03). Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ημιτελικοί της διοργάνωσης έχουν προγραμματιστεί για την Μεγάλη Τετάρτη (12/04) ενώ ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στις 30/04 (μάλλον στη Λάρισα).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Ισάριθμες ήττες γνώρισε ο ΑΣΕΔ στις δύο αναμετρήσεις που συμμετείχε όσο αφορά στα τμήματα υποδομών του.

Πιο συγκεκριμένα, η Κ-16 έχασε με σκορ 9-0 από τον Ηνίοχο στον πρώτο προημιτελικό του πρωταθλήματος ενώ και η Κ-13 ηττήθηκε από τον Θρίαμβο με 5-3 σε ένα ματς που η ομάδα μας είχε τέσσερα δοκάρια και σωρεία χαμένων ευκαιριών…