Skip to main content

Στίβος: 3η θέση για τον Φαίδωνα Σουλιώτη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νότου, κατηγορίας Κ-16!

Ο Φαίδων Σουλιώτης, μετά το 8αθλο το περασμένο Σ/Κ, πραγματοποίησε μια ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση την Κυριακή 18/06 στη Χαλκίδα, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νότου Κ-16 (Παμπαίδων).

Εκεί, κατάφερε να αναδειχθεί 3ος στο μήκος με νέο φετινό ρεκόρ 6,37μ., αφού είχε προκριθεί με την 2η επίδοση στον πρωινό προκριματικό με επίδοση 6,27μ!

Ο πολυσύνθετος νεαρός αθλητής του ΑΣΕΔ (μαθητής με υποτροφία στα Εκπαιδευτήρια Δούκα και γιος της παλιάς πρωταθλήτριας των σπριντ Φρόσως Πατσού) έκανε μέσα σε λίγες ώρες δύο πολύ καλούς αγώνες, έχοντας σε πανελλαδική κλίμακα (σύμφωνα και με τον Βόρειο όμιλο της διοργάνωσης) την 5η καλύτερη επίδοση της κατηγορίας για το 2023!

Επίσης, στους τελικούς των αγωνισμάτων τους (και μάλιστα υπό βροχή), μετείχαν και δύο αθλήτριές μας, συμπληρώνοντας μια πολύ ενθαρρυντική εικόνα για την αγωνιστική ομάδα στίβου του σωματείου μας. Στο μήκος κοριτσιών, η Μυρτώ Κανέλλη με 4,88μ. κατατάχθηκε 11η, θέση που είχε και στον προκριματικό, με επίδοση 4,85μ.

Στα 80μ./εμπ. κοριτσιών η Αρετή Κανέλλη, με δύο εντυπωσιακές κούρσες βελτίωσε θεαματικά τις έως τώρα φετινές επιδόσεις της! Στον προκριματικό (με αντίθετο αέρα 2μ/δευτ) σημείωσε 13.20 και στην τελική σειρά το εντυπωσιακό 13.07 (5η στην Α’ σειρά και 12η στο σύνολο)! 

Τέλος, στο πρωτάθλημα αγωνίσθηκε και η Ειρήνη Μπινιάρη η οποία με άλμα 4,40μ. στο μήκος δεν μπόρεσε να προκριθεί στον τελικό.