Skip to main content

Ποδόσφαιρο Σάλας Παίδων – Εφήβων: Ο Γιάννης Βρόντος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των “μπλε”!

Το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του Συλλόγου μας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον προπονητή Γιάννη Βρόντο ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία των ομάδων Παίδων και Εφήβων του ΑΣΕΔ.

Ο 28χρονος τεχνικός γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B Futsal. Ως ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από ηλικία 9 ετών στην Ακαδημία του Ηνίοχου συμμετέχοντας σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα μέχρι και την ανδρική κατηγορία. Έχει διατελέσει μέλος της Εθνικής Ποδοσφαίρου Σάλας U19 ενώ με τη φανέλα του ΑΣΕ Δούκα έχει συμμετοχή σε προκριματικό όμιλο Futsal Champions League το 2017. Ως προπονητής, έχει δουλέψει στα τμήματα Κ10, Κ12 του Ηνίοχου, στην Κ16 του Πήγασου Αγ. Παρασκευής, στις Κ15, Κ16, Κ18 και ανδρική ομάδα της Αθήνας ’90 καθώς και στην Προεθνική της Κ17.

Ο ίδιος δήλωσε σχετικά με τον ερχομό του στους “μπλε”: “Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι στην οικογένεια του ΑΣΕΔ. Είναι για μένα μεγάλη τιμή αλλά και πρόκληση, και σίγουρα είμαι έτοιμος να δουλέψω σκληρά ώστε η ομάδα να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της…”

Η διοίκηση του Συλλόγου μας καλωσορίζει τον Γιάννη στην ομάδα και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες!